x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Paranormalul din apă

Paranormalul din apă

de Romulus Popescu    |    06 Mar 2010   •   00:00
Paranormalul din apă

Înotăm în vâltoarea vieţii, luptându-ne cu valurile cât necazul. Suntem atenţi să nu ne înecăm şi nu vedem adevărul de lângă noi. Avem norocul că ne mai aprinde cineva, din când în când, câte o lumânare să ne lumineze calea. Dar sunt atâţia care caută întunericul, căci lumina îi orbeşte.



Iată că uneori lumea ştiinţei reuşeşte să mai explice câte o minune a Divinităţii, fapt ce nu-i dimi­nuează cu nimic valoarea, ci îi pune mai mult în evidenţă existenţa.

Apa, elementul de bază al vieţii noastre, aparţine paranormalului. Acest element este de neînvins, dar uşor de cucerit. El are proprietăţi unice între lichide. În mod normal, peste 0°C volumele se dilată şi sub 0°C ele se contractă. Apa se comportă exact invers. Dar şi când se dilată, la temperaturi de sub 0°C, declanşează o putere incredibilă.

De exemplu, infiltrată în stare lichidă printre crăpăturile asfaltului şi apoi îngheţată, produce „mult aşteptatele" gropi de pe şosele. Dar apa are putere mare şi în stare lichidă. Presiunea exercitată de sămânţa la germinare ajunge până la 400 atmosfere, putând şi ea să străpungă asfaltul.

Apoi, apa este singura substanţă cu trei stări de agregare, având şi cea mai mare tensiune specifică dintre toate lichidele. Este moale, dar erodează. Este cel mai pu­ternic solvent de pe Pământ. Sfidează legea gravitaţiei, ridicându-se în trunchiul copacilor şi se opune la presiuni de zeci de atmosfere. Apa arde, cedând căldură şi lumină. Ea arde la temperatura mediului, oxigenul este activat continuu, împreună cu o materie orga­nică. Dacă acesta n-ar fi un proces continuu, apa s-ar termina o dată cu această ardere. Dacă s-ar elimina apa existentă în structura benzinei, aceasta n-ar arde.

Dar cea mai importantă descoperire, în privinţa apei, este că ea are memorie. Recepţionează şi înre­gistrează orice influenţă externă, amintindu-şi tot ce se petrece în jurul ei. Orice substanţă cu care apa intră în contact îşi lasă amprenta în structura ei. Aşa că baza este structura apei şi nu compoziţia chimică. Acolo în structură îşi ascunde ea secretele. În orice celulă a memoriei apei se găsesc 440.000 de unităţi informaţionale, responsabile cu interacţiunea a tot ce se petrece în preajmă. Este asemenea unei memorii de calculator. Iată că, prin ceva artificial am ajuns să definesc ceva natural, adică definesc mama prin copil. Când se aprinde lumina în incinta ei, îşi modifică structura. Câmpul electric din liniile de tensiune produc această modificare. Structura sa reacţionează asemenea sistemului nervos. Apa creează fraze cu ajutorul alfabetului propriu al structurii sale mole­culare.

Japonezul Masaru Emoto, prin descoperirea epocală a mesajelor ascunse în apă, a pus pregnant în evidenţă faptul că ceea ce nu se vede coordonează ceea ce se vede, arătând că în materie se văd în ge­neral numai efectele. Cauzele vieţii sunt ascunse în spirit, care transmite informaţiile pe fond energetic în existenţa materială. Apa, spune profesorul Masaru, preia infoenergiile din jurul său şi îşi schimbă structura, devenind benefică sau nocivă.

Practic el a luat un recipient cu apă pe care a scris un cuvânt ce reprezintă un sentiment frumos, după care a cristalizat-o la o temperatură sub zero grade şi i-a observat structura la microscop. Apoi, a scris pe recipient un cuvânt ce reprezintă un sentiment urât. Această apă văzută la microscop nu mai avea cristale frumoase, armonioase, ca mai înaine. A continuat apoi experimentele, punând apa în câmpul de influenţă al unor surse de vibraţii diferite. A scris pe o etichetă „te iubesc" în mai multe limbi şi le-a lipit pe rând pe recipiente cu apă. Aceasta cristaliza foarte frumos, dar diferit pentru fiecare limbă. Recunoştinţa, mulţumirea, înţelepciunea, frumuseţea, spiritul înalt, universul, etc. cristalizează apa în forme superbe. Cuvinte ce reprezintă satana, crima, prostia, injuriile, răzbunarea, ignoranţa etc., fac apa să nu prezinte forme omogene de cristalizare.

Altădată a pus un recipient cu apă în faţa unui televizor. Cristalizarea apei s-a făcut ca în cazul sentimentelor urâte. După aceea, a pus un alt recipient cu apă în faţa televizorului în momentul în care se prezintă o emisiune de spiritualitate. De data aceasta cristalele au avut forme echilibrate, fapt ce dovedeşte că vibraţiile spirituale au avut puterea să le anuleze pe cele nocive emanate de televizor. Apa introdusă în cuptorul cu microunde sau ţinută lângă telefoanele mobile şi apoi cristalizată se comportă ca atunci când este amprentată cu sentimente malefice.




Experimentele au mers mai departe punându-se apă în faţa unor boxe audio, la care se auzeau compoziţii muzicale. Surprinzător, cristalele apei copiază ideile din bucăţile muzicale. Apa, expusă în preajma picturilor sau fotografiilor, preia infoenergia sursei şi o transformă în cristale în care se pot desluşi forme ce reprezintă ideile din acele imagini. Apa unui lac a fost testată înainte şi după o rugăciune colectivă. Cristalele sunt transformate vizibil în configuraţii echilibrate.

Un alt experiment cu rezultate interesante, rea­lizat de Emoto Masaru, a fost cel prin care a studiat evoluţia boabelor de orez, în trei situaţii. Trei cantităţi identice din acelaşi tip de orez au fost aşezate în trei recipiente. Peste orez s-a turnat apă. În fiecare zi, timp de trei luni, primului recipient i s-a spus „mulţumesc", celui de-al doilea „eşti un idiot", iar cel de-al treilea a fost ignorat. După prima lună, orezul din primul recipient fermenta, avea o aromă puternică şi plăcută. Orezul din cel de-al doilea recipient a devenit negru, iar în cel  de-al treilea, orezul a început să putrezească.

Răul şi ignoranţa distrug. Ura, furia, plictiseala fac rău şi realizează un feed-back în noi, producând poluare în propria apă din corp. Este bine să nu uităm niciodată că orice agresiune se întoarce împotriva noastră, nu ca pedeapsă, ci ca rezultat. Intensitatea gândului are o foarte mare importanţă. Dacă o persoană doar îi spune alteia că o va ucide, fără să o facă, în persoana ameninţată au loc tulburări funcţionale şi chiar structurale.

Omul este apă. Înainte să se nască, el este compus 99% din apă, la naştere corpul are în proporţie de 90% apă, iar la maturitate ajunge la 70% apă. La bătrâneţe procentul apei scade la 50%, iar în momentul morţii el scade sub această proporţie. Cea mai mare parte din viaţă, omul are 70% apă în corp. Pământul are şi el 70% apă şi 30% uscat, la fel ca şi corpul uman.

Dacă noi suntem în asemenea proporţie apă şi apa poate fi uşor amprentată benefic sau malefic, înseamnă că aici se poate afla secretul sănătăţii umane. Apa amprentată benefic are o structură cristalină echilibrată, ce oferă corpului o circulaţie sangvină corectă şi un metabolism sănătos. Importanţa cea mai mare în menţinerea acestui echilibru o are fondul emoţional. Dacă apa din organism este curată, se asigură circulaţia energiilor benefice şi invers.

Un spirit evoluat reprezintă pentru corpul în care se află şi un ecran de protecţie împotriva vibra­ţiilor agresive din jurul său, păstrând astfel integritatea funcţiilor şi a structurilor corpului. Apa copiază şi memorează informaţii, astfel că ea se menţine curată într-un corp cu gânduri benefice.
Mesajele ascunse din apă sunt o fereastră deschisă către Adevărurile Universului, mesaje care luând formă pot deveni vizibile.

Apa cu clor de la robinet distruge complet structura apei naturale. Cele mai frumoase cristale se formează în apă la impactul cu iubirea şi recunoştinţa. Deformarea sufletului, aplecarea lui către rău, are efect până la nivelul Cosmosului, la fel ca picătura care cade în lac şi produce unde ce se propagă pe toată suprafaţa lacului. Dacă foarte multe minţi emit în acelaşi timp gânduri negative, undele propagate sunt din ce în ce mai intense, producându-se perturbări mari în primul rând asupra planetei pe care trăim.

(va urma)

×
Subiecte în articol: paranormal