x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Viaţa secretă a apei

Viaţa secretă a apei

de Romulus Popescu    |    13 Mar 2010   •   00:00
Viaţa secretă a apei

Lumea ştiinţei a descoperit de curând secretele  ascunse în apă. Dar acestea sunt cunoscute de iniţiaţi încă de la începuturi. În creştinism, islamism, iudaism, precum şi în alte religii, există ritua­luri pentru sfinţirea apei, ceea ce înseamnă că din vechime au fost înţelese fenomenele din viaţa secretă a apei.

Şi botezul are taina lui. Ştiinţific se poate spune că acesta este legat de echilibrarea structurii apei din corp, eliminându-se cu această ocazie eventualele vibraţii care ar putea să altereze sănătatea viitoare a lui, căci pruncul care urmează a fi botezat are în compoziţia corpului fizic în jur de 90% apă. Frecvenţa de oscilaţie a rugăciunilor religioase, spuse în orice limbă, este de 8 Hz. Ea este corespunzătoare frecvenţei de oscilaţie a câmpului magnetic terestru. Rugăciunea spusă cu credinţă şi iubire produce o structură armonică în apă.

Terapiile bazate pe muzică, imagine, culoare, arome, etc. au efect asupra apei din corp, care îşi organizează cristalele echilibrat. Dacă se privesc fotografiile unor cristale formate dintr-o apă echilibrată, apa din corp intră în rezonanţă cu acestea şi se organizează sub aceeaşi formă, ordonând astfel funcţiile corpului.

Iată de ce apa amprentată negativ produce schimbări în organism. Globulele roşii, din cauza acestei ape, îşi pierd sarcina electrică şi se aglomerează într-o formaţiune numită rulou, rezultând un simplast enorm. Simplastele sunt derivate ale celulelor, sunt structuri acelulare. Acestea reprezintă cauze ale producerii bolilor de inimă, artritelor, bolilor de plămâni, precum şi altor posibile stări maladive viitoare. Apa cu amprente energetice benefice are celulele flotabile, alunecoase, care fiind încărcate electric se resping între ele. Astfel se permit transportul oxigenului şi schimbarea PH-ului sângelui într-unul specific mediului aerob.

În medicina tradiţională chineză, verificarea pulsului sângelui stă la baza unei metode principale în sta­bilirea afecţiunilor organismului. Medicii chinezi pun în evidenţă un puls puternic sau slab, rece sau fierbinte şi, bazaţi pe experienţă, scanează corpul energetic, diagnosticându-l pentru a alege apoi tratamentul adecvat. Ei folosesc deseori mantre (cuvinte-cheie) pentru restructurarea apei depreciate din organism.

Este foarte importantă şi legătura omului cu locul naşterii. De curând, şi ştiinţa susţine că structura apei din corp este aceeaşi cu structura apei din locul în care s-a născut acea persoană. Este o legătură care se menţine pe toată perioada vieţii. Aşadar patria, vrem nu vrem, este în noi. Apa are amprenta locului, din punct de vedere al conţinutului elementelor din sol şi al vibraţiilor solului.
Ea are un bagaj de informaţii biologice şi energetice specifice.

Fiecare om reprezintă o picătură de apă ce are gândire proprie, benefică sau malefică, cu cristale echilibrate sau dizarmonice. În total, societatea formează un ocean cu suma gândurilor tuturor oamenilor, având ca rezultat un echilibru sau un dezechilibru universal, în funcţie de încărcătura totală a momentului, benefică sau male­fică.

Imunitatea este creată de sentimentele de iubire şi recunoştinţă la un loc. Iubirea reprezintă energia activă, cinetică, iar recunoştinţa reprezintă energia pasivă, potenţială, amândouă realizând echilibrul la fel ca Soarele şi Luna, bărbatul şi femeia etc. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu apa din spatele unui baraj, ce are o energie foarte mare şi exercită o presiune enormă asupra barajului. Acesta trebuie să anuleze forţa apei exercitate asupra lui, pentru a echilibra întregul sistem.

Sistemele de alimentare cu apă pentru locuinţe, din cauza conductelor cu nenumărate coturi şi marii pre­siuni, distrug structura naturală a apei, formând cristale deformate. Sistemele de încălzire transportă prin ele o apă devitalizată, "putredă". Explozia nucleară amprentează apa şi distruge viaţa. Schimbările radicale produse în apă, cu această ocazie, produc modificări la vieţuitoarele care o consumă. Statisticile au arătat că se ajunge până la creşterea numărului de sinucideri. Această apă moartă aduce moartea în preajma sa. Ciudata distrugere a  ora­şelor Sodoma şi Gomora a dus la crearea Mării Moarte, singura mare fără viaţă de pe Pământ. Revenind la informaţiile stocate în apă, în ziua invaziei Irakului, cu puţin înainte de producerea acesteia, apa de la robinet din Japonia avea vibraţii intense produse de mercur, aluminiu, plumb etc., dăunătoare corpului uman. Greutatea bombelor lansate atunci, în prima zi, a fost egală cu cea a tuturor bombelor lansate în toată perioada războiului din Vietnam. Vibraţiile se întind dincolo de limitele spaţiului şi timpului unde sunt produse. Şi cutremurele se pot pune în evidenţă de la mare distanţă, cu puţin timp înainte de producerea lor, în structura cristalelor din apă. Concertele de muzică distructivă produc şi ele agitaţie, revoltă, agresiuni, chiar şi la persoanele paşnice.

Apa absoarbe infoenergie din jurul ei de la om, plante, animale, sisteme produse de mintea umană. Civilizaţia poluează apa din punct de vedere spiritual. Ea se încarcă cu ură, stres, răzbunare, răutate, fiind aproape moartă în momentul când intră în corp. S-a efectuat măsurarea energiei apei curente în raport cu cea naturală adusă din zonele virgine ale Venezuelei, folosindu-se un aparat bazat pe efectul Kirlian. Acest efect constă în faptul că orice intră într-un câmp electromagnetic puternic începe să emită lumină. Cu cât obiectul are o energie mai mare, cu atât strălucirea lui este mai puternică. Apa din Ve­nezuela este de 40.000 de ori mai activă decât cea obişnuită. Ele sunt două substanţe fundamental diferite, una întreţine sănătatea, iar cealaltă aduce afecţiunile. Acest efect este valabil nu numai la om, ci chiar la între­gul ecosistem. Şi apoi, apa naturală, pură, nu este identică structural cu apa purificată artificial prin filtre, căci ele chiar dacă au aceeaşi compoziţie chimică, H2O, au energiile diferite.

Apa pentru consum, la nivel planetar, este într-un procent de sub 1% din apa totală existentă pe Terra şi este neschimbată de-a lungul timpului, iar populaţia este în continuă creştere. Din cele 6,5 miliarde de oameni de pe glob, mai mult de 1 miliard nu au acces la o sursă si­gură de apă. Viaţa trepidantă a omenirii încărcată de atâta maleficitate şi din ce în ce mai amplă ar putea să provoace "înnebunirea" apei. Norocul este că ea are capacitatea de autopurificare, prin procesele de evaporare - condensare şi îngheţare - topire. Soarele are şi el un efect purificator asupra apei.

Aşa că atenţie la ce gândim, la ce spunem şi la ce facem! André Malraux nu a spus degeaba că "Mileniul III ori va fi religios, ori nu va fi deloc". Oare, din tot ce ne înconjoară, doar apa simte ce se întâmplă în jurul său? Cât de departe este de cunoaşterea noastră limita posibilului!

×
Subiecte în articol: paranormal