x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Directorul general Liberty Galați: Combinatul produce oțel pentru proiecte de anvergură în infrastructura din România

Directorul general Liberty Galați: Combinatul produce oțel pentru proiecte de anvergură în infrastructura din România

19 Mai 2022   •   12:54
Directorul general Liberty Galați: Combinatul produce oțel pentru proiecte de anvergură în infrastructura din România
Sursa foto: Aida Nechifor/a3

Oțelul produs la Galați va fi folosit pentru realizarea marilor proiecte de infrastructură, explică directorul general al combinatului Liberty Galați, la Conferința Națională "Infrastructura, soluţia antisărăcie şi şansa pentru dezvoltare", organizată de Antena3.

"Suntem prezenți cu materialul produs la Galați, oțelul nostru regăsindu-se în proiecte de anvergură, în infrastructură, atâta la nivel local cât și național.

La nivel local aș aminti podul de la Brăila, de peste Dunăre, este oțel produs la Galați. Vom produce oțel și pentru podul peste apele răului Siret, care fac parte din drumul expre Galați-Brăila. Și pentru centura orașului Galați.

Și la nivel național, chiar din regiunea Bucureștiului, Galațiul a produs oțel pentru tronsonul de cale ferată București - Otopeni - Gara de Nord. De asemenea, în podul peste lacul Cernica, peste autostrada Bucureștiului. Toate aceste proiecte sunt de interes pentru noi", a spus Aida Nechifor.

Combinatul este implicat și în problemele sociale ale zonei. 

"Liberty Galați are și un impact social. Avem două organizații în cadrul grupului: Fundația GFG și Green Steel Academy. Local suntem implicați în proiecte educaționale și sociale. Împreună cu autoritățile aici prezente, fundația va colabora pentru sprijinirea tinerilor din regiune. Și de asemenea cu Arhiepiscopia Dunării de Jos, unde recent am stabilit că vom intra intr-un proces de colaborare pentru pictarea Bisericii Sfântul Andrei", a precizat aceasta.

 

×
Subiecte în articol: aida nechifor Liberty Galați