x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Dumitru Valer Hancaș, Kaufland România: România va deveni independentă în ceea ce privește reziliența alimentară

Dumitru Valer Hancaș, Kaufland România: România va deveni independentă în ceea ce privește reziliența alimentară

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2023   •   15:45
Dumitru Valer Hancaș, Kaufland România: România va deveni independentă în ceea ce privește reziliența alimentară
Sursa foto: Lucian Alecu

În cadrul Conferinței RO 3.0 - Viziunea Viitorului, powered by Antena 3 CNN & Vodafone România, Dumitru Valer Hancaș, director de comunicare și corporate Affairs al Kaufland România, a prezentat planurile ambițioase ale companiei pentru următorii șapte ani. Hancaș a evidențiat angajamentul continuu al Kaufland România de a colabora strâns cu producătorii locali pentru a asigura aprovizionarea magazinelor cu produse românești de calitate.

„Misiunea Kaufland România va rămâne aceeași, iar ea se numește "Cu România pentru România", pentru că vom încerca să urcăm procentul de colaborare cu producătorii locali, care, în momentul de față este stabilit undeva la 85%.

Probabil că vom dezvolta foarte multe parteneriate pe plan local, astfel încât componentele lanțului comercial să devină mult mai numeroase privind punerea la dispoziția consumatorului a unui sortiment românesc, bazat pe dezvoltarea relaționării dintre aceste componente.

Cred că industria din care fac parte va deveni o ancoră importantă în ceea ce va însemna impactul socio-economic pe care industria de retail îl are și îl va avea în societate și în viața de zi cu zi.

De asemenea, cred că România va deveni independentă în ceea ce privește reziliența alimentară, astfel încât nu doar că vom reuși să consumăm și să alimentăm rafturile hipermarketurilor cu produse românești, dar mai mult decât atât, cred că suntem capabili să ducem balanța comercială într-o zonă pozitivă pentru România.

Și mă refer la posibilitatea de a exporta bunurile românești în UE și, de ce nu, poate în țările membre OCDE", a spus Dumitru Valer Hancaș. 

Conferința Naţională RO 3.0 - Viziunea Viitorului a fost organizată de postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group şi transmisă live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro şi pe paginile de Facebook Antena 3 CNN și Jurnalul, iar tronsoane ale dezbaterii au fost preluate live pe postul TV Antena 3 CNN.

Conferinţa Naţională de lansare a proiectului RO 3.0 – Viziunea Viitorului a avut loc luni, 27 noiembrie 2023, ora 09:30, ONE TOWER, Sala SCENARIO, Calea Floreasca nr. 165, Etaj 17, sector 1, Bucureşti.

×