x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special A bagat in spital trei persoane

A bagat in spital trei persoane

10 Feb 2004   •   00:00

Fiul unui judecator al Curtii de Apel Craiova si al fostei directoare a Spitalului Municipal nr. 2 "Filantropia" a provocat ieri dimineata un grav accident rutier.

Adolescentul Ionut Covei, care este si nepot al unui procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, s-a urcat la volan, desi are doar 17 ani si nu detine permis de conducere.

CURSA. Ionut a condus nebuneste, sustin martorii oculari, un autoturism Mitsubishi inmatriculat in Germania. Minorul a pierdut la un moment dat controlul directiei, in timp ce se deplasa pe Str. George Enescu, iar masina sa a derapat si a izbit violent un autoturism marca Opel Vectra, care circula regulamentar din sens opus. "Am observat ca a trecut, brusc, de pe sensul sau de mers, spre partea cealalta. Avea viteza foarte mare", declara unul dintre martorii oculari, Constantin Radoi.

DEZNODAMANT. Impactul deosebit de violent sa soldat cu ranirea grava a patru persoane, intre care si fiul judecatorului, si cu avarierea celor doua autoturisme. Toate cele patru victime au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, pentru a primi ingrijiri medicale. Cel mai grav ranit este chiar baiatul judecatorului Covei, care a suferit si o interventie chirurgicala. Si pasagerul din dreapta, unul dintre prietenii lui Ionut Covei, a suferit rani destul de serioase in urma impactului dintre cele doua autovehicule. Soferul Opel-ului, Dic Stanache, si sotia acestuia, Geta, au suferit fracturi si traumatisme, medicii spunand ca ranitii vor supravietui. (CRISTIAN VASILCOIU, Craiova)

×
Subiecte în articol: eveniment