x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special A sărit pe geam cu copilul în braţe

A sărit pe geam cu copilul în braţe

de Lucian Florea    |    20 Ian 2008   •   00:00
A sărit pe geam cu copilul în braţe
Sursa foto: Andrei Pungovschi/

O tânără de 20 de ani a murit împreună cu fetiţa ei, de aproximativ un an, după ce a sărit de la etajul cinci al blocului unde locuiau, în centrul Capitalei.

DRAMĂ - fetiţă ucisă de mama depresivă


O tânără de 21 de ani a murit împreună cu fetiţa ei, în vârstă de aproximativ doi ani, după ce a sărit de la etajul cinci al blocului unde locuiau, în centrul Capitalei.

Tragedia s-a produs în jurul orei 15:30. Femeia s-a aruncat, cu fetiţa ei în braţe, de la geamul mansardei imobilului unde locuia şi a căzut în curtea Bisericii Studenţilor (fosta Rusă) de pe Strada Ion Ghica (zona Universitate). Ambulanţa a ajuns în scurt timp, dar a găsit cele două trupuri fără suflare. Poliţiştii exclud varianta unui omor.

 

Mărturii. Doctorul Virica Nicolae, din echipajul Ambulanţei care a ajuns la locul dramei, a spus că în apartamentul de unde s-a aruncat femeia i-a găsit pe fratele, sora şi cumnatul Cristinei Datcu, care au spus că erau acasă în momentul producerii incidentului. “Familia a povestit că femeia s-a încuiat în cameră, iar la un moment dat s-a auzit o bubuitură”, a mai spus medicul. Totodată, potrivit declaraţiilor familiei, Cristina Datcu nu era căsătorită şi nu mai avea alţi copii. Primele indicii arată că tânăra ar fi recurs la acest gest pe fondul unei depresii provocate de faptul că tatăl micuţei nu voia să recunoască paternitatea. Vecinii tinerei povestesc că exista chiar şi un proces în acest sens. Jandarmii au fost primii care au ajuns la locul faptei. Ulterior, anchetatorii Secţiei 10 de Poliţie au venit şi ei, iar medicii INML au ridicat trupurile neînsufleţite.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, se pare că femeia şi-a premeditat gestul, anunţându-şi cu ceva timp în urmă rudele şi prietenii. Christian Ciocan a mai adăugat că necropsia se va efectua luni.

×
Subiecte în articol: eveniment