x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special ALEGERI GENERALE 2004/Stirile zilei

ALEGERI GENERALE 2004/Stirile zilei

29 Noi 2004   •   00:00

30 NOIEMBRIE 2004

Ialomita - Votul, motiv de raceala conjugala

Partidul Noua Generatie a obtinut un singur vot duminica la sectia de votare din comuna ialomiteana Dragoesti, informeaza Rompres. Votul i-a apartinut lui Lixandru Cristea, care este presedinte al acestei formatiuni politice din localitate. El a declarat ca i-a fost imposibil s-o convinga chiar si pe sotia lui sa voteze ca el, motiv pentru care intre ei "a intervenit acum o raceala conjugala".

Dolhasca - Politist judecat de IJP Suceava

Agentul sef principal Ioan Druga de la postul de Politie din localitatea Dolhasca va fi judecat de Consiliul de Disciplina din cadrul IJP Suceava dupa ce s-a implicat, fara drept, in procesul de votare, informeaza Rompres. Astfel, in seara de sambata, politistul i-a dat presedintei sectiei de votare nr. 134 din Dolhasca un numar de 29 de carti de identitate, sub pretextul inmanarii care titulari, in momentul in care acestia urmau sa se prezinte la vot.

Gorj - Mischie, invins, dar satisfacut

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj si al filialei PSD Gorj, Nicolae Mischie, candidat independent pentru Camera Deputatilor, este multumit de rezultatele pe care le-a obtinut la alegerile de ieri, obtinand, potrivit rezultatelor partiale prezentate de BEJ Gorj, circa 4% din voturile exprimate. "Eu a trebuit sa infrunt PSD, care este un colos ce s-a luptat cu mine si a raspandit zvonuri in ziua alegerilor ca as fi fost arestat", a afirmat Mischie. El a spus ca va fi foarte multumit daca la numaratoarea finala va avea circa 8.000 de voturi. (Carmen Vintila)

Suceava - "Vicele" PD a votat de 5 ori!

Politistii suceveni au demarat o ancheta ce-l are in prim-plan pe vicepresedintele PD Suceava, Brandusel Nichitean, candidat situat pe locul secund pe lista Aliantei D.A. Suceava pentru Senat. Candidatul este suspectat ca ar fi votat in cel putin cinci sectii electorale din judetul Suceava. Loctiitorul presedintelui Biroului Electoral Judetean Suceava, Teodor Axente, a declarat ca Nichitean este banuit ca ar fi votat atat la sectia la care a fost arondat, situata in municipiul Suceava, cat si pe liste suplimentare in localitatile: Serbauti, Mariteia, Calinesti-Enache si Calinesti Vasilache. Conform legii electorale, Nichitean risca inchisoarea de sase luni la cinci ani. PD analizeaza excluderea lui Nichitean din partid. (Tudor Ionescu)
×
Subiecte în articol: eveniment suceava