x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Amenintari de la Vadim

Amenintari de la Vadim

03 Dec 2004   •   00:00

Corneliu Vadim Tudor a declarat ieri ca PRM nu va participa la formarea viitorului Guvern "in conditiile existentei unui Parlament al fraudei".

"Cand va veni Guvernul la investitura, vom vota contra", a spust el. C.V. Tudor s-a aratat multumit de cele 69 de locuri in Parlament spunand ca va ramane si el in Senat, "fiindca un comandant nu isi paraseste corabia".

MESAJ. El le-a transmis celor care nu au intrat in Parlament ca trebuie sa aiba rabdare, fiindca "aceasta situatie incalificabila nu poate sa dureze". El a amintit apoi cateva nume dintre peremistii care nu au mai fost alesi: George Pruteanu, Ion Dolanescu sau Gheorghe Buzatu. Vadim sustine ca vor fi alegeri anticipate la primavara si ca migratia politica de la PRM spre PSD ar insemna "sinucidere politica". El a condamnat guvernarea din ultimii patru ani, spunand ca liderii acesteia si-au dezvoltat un sistem bazat pe furt. "Sub nici o forma nu vom participa la aceasta scamatorie!", a spus liderul PRM. Vadim a mai spus ca decizia de a recomanda boicotarea turului doi al prezidentialelor este irevocabila si ca doreste sa atraga prin aceasta modalitate atentia institutiilor internationale. El crede ca daca comunitatea internationala nu va actiona, aceasta isi va pierde credibilitatea in Romania. (Iulia Barbu,Vata-Di...nes Andrea)

INTALNIRE
Liderul PRM sustine ca l-a trimis zilele trecute pe secretarul general al BNS, Matei Bratianu, pentru a discuta cu Basescu, dar a refuzat sa dea amanunte despre acesta intalnire. C.V. Tudor a declarat ca nu se aliaza cu nimeni, dar ca l-a simpatizat intotdeauna pe Basescu caruia i-a propus sa nu valideze Guvernul. "Basescu are si el pacatele lui, dar are o vina infinit mai mica", a explicat liderul PRM, adaugand ca daca ar fi sa aleaga intre cei doi candidati, s-ar hotari in mod sigur asupra lui Basescu.

×
Subiecte în articol: eveniment