x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Dan Voiculescu: "Sunt dispus sa ma pun gaj"

Dan Voiculescu: "Sunt dispus sa ma pun gaj"

24 Apr 2005   •   00:00

Vicepresedintele Camerei, deputatul PUR Daniela Popa, a prezentat ieri o declaratie a presedintelui umanist Dan Voiculescu, prin care acesta anunta ca este dispus sa-si puna gaj viata in schimbul eliberarii celor trei ziaristi rapiti in Irak.

GEST. Dan Voiculescu a decis sa actioneze
"In calitatea mea de lider politic al unui partid politic parlamentar, dar, mai important decat toate, de tata a doua fete de varsta apropiata celor rapiti in Irak, doresc sa anunt public ca sunt dispus sa ma pun gaj in schimbul eliberarii celor trei tineri jurnalisti. Da, ma refer aici la persoana mea fizica, la viata mea. Daca teroristii accepta aceasta solutie, sunt dispus sa devin prizonierul rapitorilor in schimbul celor trei tineri. Imi asum consecintele declaratiei mele", a precizat liderul umanist.

CERE. De asemenea, Voiculescu i-a cerut presedintelui Traian Basescu "sa ia in calcul la negocieri, cu toata seriozitatea, aceasta varianta". Presedintele PUR a mentionat ca timpul a inceput sa se masoare altfel de cand teroristii si-au prezentat ultimatumul, iar pentru ca marti se implineste sorocul celor patru zile crede ca nu mai este timp decat de decizii radicale. "Cu totii am vrea sa facem ceva concret, nu doar sa asteptam un final fericit. De aceea, m-am hotarat sa actionez", a explicat liderul umanist. (Carmen Vintila)

×
Subiecte în articol: eveniment