x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Dosare pentru vot multiplu

Dosare pentru vot multiplu

02 Dec 2004   •   00:00

Politia din Campina a intocmit dosare penale pentru doi mehedinteni care au votat de cate doua ori la sectii din Campina si din comuna Telega, informeaza Rompres.

GABRIELA ANTONIU

VERIFICARI. In urma sesizarii venite din partea organizatiei PSD Campina, Politia din localitate a verificat listele suplimentare de votanti de la sectia nr. 189 din municipiul Campina si de la sectia nr. 602 din comuna Telega. In urma confruntarii, politistii au ajuns la concluzia ca doua persoane, Gheorghe Corcodel si Astrid Romeo Bazaluica, fiecare in varsta de 19 ani, din localitatea Brosteni, judetul Mehedinti, se regasesc pe ambele liste, ceea ce inseamna ca au votat de doua ori.

PEDEPSE. Fapta este incadrata la infractiuni, conform art. 103 din Legea 373/2004, fiind pedepsita cu inchisoare de la sase luni la cinci ani. Politia Campina le-a intocmit celor doi tineri dosare penale, urmand sa-i prezinte Parchetului de pe langa Judecatoria Campina.

RECUNOASTERE. Unul dintre tineri a recunoscut ilegalitatea si a marturisit ca, fara a fi indemnat de nimeni, a luat decizia de a vota de mai multe ori "pentru schimbare". Cei doi mehedinteni erau angajati ai aceleiasi societati comerciale de prospectiuni firme din Bucuresti care are un punct de lucru in comuna Telega.

×
Subiecte în articol: eveniment