x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Elena Udrea şi-a pus sclavii la treabă. Netul e plin de comentarii pozitive la adresa liderului PDL

Elena Udrea şi-a pus sclavii la treabă. Netul e plin de comentarii pozitive la adresa liderului PDL

de Cristian Ionescu    |    23 Ian 2012   •   21:00
Elena Udrea şi-a pus sclavii la treabă. Netul e plin de comentarii pozitive la adresa liderului PDL

Elena Udrea lucreaza pe branci la o imagine virtuala. Pe internet, fireste. In acest scop, pe langa instrumentul propagandist zis si blogul personal al dansei, si-a alcatuit si pus la treaba o 'echipa de soc'. Intai, a facut un mic sondaj printre oamenii din mi­nister, sa-i gaseasca pe cei cu limba mai lunga. Si i-a gasit. Vajnici mercenari virtuali ai turismului, asteptand cu nerabdare si vrednicie sa-si de­monstreze aptitudinile.

Apoi, doamna Udrea le-a dat pe mana site-ul Jurnalul.ro si le-a zis: 'Slugile mele de incredere, de acum veti scrie comentarii pe site-ul astora de la Jurnalul pana crapa. Ori Jurnalul, ori voi'. Si slugile s-au inclinat umile, punandu-se pe treaba. Si-au scris rauri de comentarii, care mai de care mai pline de slava, exact ca pe vremea impuscatului. Nu stiu cati dintre voi va mai aduceti aminte de versurile sau scurtele poezii pe care eram obligati sa le invatam in timpul comunismului. Ne dadea tovarasa in­va­ta­toare niste foi, cu trei sau patru randuri pe ele, pe care trebuia sa le invatam ca pe Tatal Nostru, cu tot cu intonatie si lacrimi de fericire afe­rente.

Apoi, cand venea Tovarasul sau Tovarasa si ne onora cu prezenta, trebuia sa recitam, urland de fericire, cu pieptul inainte, textele primite. O minunatie. La fel si comentariile astora. Sunt de un pupincurism rar intalnit si atat de penibile ca-ti vine sa vomiti. O sa ziceti ca-s nebun si ca am eu ceva cu doamna Udrea. Nimic mai fals, las cifrele sa vorbeasca. Mai jos am spicuit cateva mizerii postate de prapaditii astia Udristi, la sec­tiunea 'comentarii', pe site-ul Jurnalul.ro. Ca sa intelegeti nivelul de nebunie al acestor primate, pe Jurnalul.ro, TOATE comentariile au fost la un moment dat moderate.

Postacii ministeriali
Adica, tot ce se posta la sectiunea 'co­mentarii' trecea prin mana ce­lui/celei care se ocupa de activarea lor. Insa, asta n-a fost un impediment pentru scalvii cu norma, fireste. Au 'co­mentat' intr-o veselie, de fiecare data cand aparea numele 'Udrea' in vreun articol al Jurnalului National, chiar daca nu activa nimeni ce pos­tau. Nu a existat exceptie. Cel putin 20 de comentarii pe articol, limbute pe dosul ministerial. Ulterior s-a luat decizia comentariilor la liber, in spi­ritul cresterii traficului, mana ce­reas­ca pentru sclavii doamnei Udrea.

Exemplu: In articolul 'Udrea scoate capul in lume dupa sapte zile'. Statistica arata 156 de comentarii. Doua IP-uri au fost inregistrate cu cel putin 30 de comentarii fiecare, alte trei cu cate 10 comentarii, iar alte cinci cu tot ata­tea fiecare. In total, de la 10 IP-uri s-au depus... 120 de comentarii. Acelasi tipar se intalneste si la 'Protestele i-au dat peste cap planurile Elenei Udrea' sau 'Elena Udrea, primele declaratii despre protestele din Romania: Solutia nu e sa-l schimbi pe Boc cu Ponta'.

Mai mult, textele postate la diferite articole se repeta la nesfarsit, iar majoritatea se compun din si citez: 'Bravo udrea!', 'Elenei Udrea chiar ii pasa de cetatenii iesiti in strada', 'diplomatie,bun simt si caracter...=elena udrea', 'degeaba va luati de elena udrea, ca e cel mai bun ministru de la noi', 'doamna Udrea isi ia munca in serios si este singurul ministru care a reusit sa promoveze tara pe plan international', 'doamna ministru elena udrea vrea o dezvoltare durabila pentru noi toti romanii. doamna ministru nici pe departe nu s-a gandit la retragere. va lupta pentru progresul romaniei cu toate fortele', 'Imi pare sincer rau pentru Doamna Elena Udrea ca s-a amanat gala din cauza unor huligani pentru ca stiu cat suflet pune in tot ceea ce face'.

In urma acestor mizerii, am apelat la divizia de spam din ministerul Co­mu­nicatiilor si Societatii Inf­or­ma­tio­nale, cu rugamintea clarificarii con­ditiilor privind activitatea postacilor ministeriali. Raspunsul a fost unul firesc, avand in vedere ca nu exista o reglementare in acest sens. 'La SPAM se incadreaza numai acele mesaje cu caracter comercial. Pro­blema dvs. s-ar rezolva cu un filtru de mesaje la nivelul site-ului, care sa nu permita trimiterea de mesaje bulk. Va putem ajuta doar prin verificarea IP-ului respectiv, daca este inregistrat in baza noastra de date cu alte acti­vitati malitioase si eventual semnalat providerul sau proprietarul IP-ului, dar mai mult nu'. Cu alte cuvinte, 'putem verifica cine e, dar nu va putem spune'. Vax Albina.

×
Subiecte în articol: special