x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Înfloriţi-vă corpul!

Înfloriţi-vă corpul!

de Dana Cobuz    |    12 Apr 2009   •   00:00
Înfloriţi-vă corpul!

Sala Palatului a găzduit de joi până azi o serie de evenimente dedicate specialiştilor din domeniul frumuseţii, Estetika & Wellness 2009.



Show-uri de coafură, bodypainting, make-up, pictură pe unghii, expoziţia de promovare şi vânzare de produse şi tratamente de înfrumuseţare la preţuri promoţionale şi Congresul Internaţional de Estetică aplicată Les Nouvelles Esthetiques, ediţia a VI-a - acesta a fost programul ultimelor patru zile la Sala Palatului din Bucureşti. Dacă sunteţi specialist în domeniul beauty sau pur şi simplu atras de produsele de înfrumuseţare, mai puteţi vizita Estetika & Wellness şi în Duminica Floriilor, între orele 10:00 şi 19:00.

PRIMĂVARĂ AROMATĂ. Şi dacă tot am pomenit cuvântul "flori", poate n-ar fi rău, cu toată criza despre care se vorbeşte, să vă "înfloriţi" corpul. O puteţi face mult mai uşor cu produse cosmetice profesionale. Brandul austriac Aromaderm pune mare preţ pe ingredienţii activi din plante, de aceea toate produsele sale - de la gelurile anticelulitice la cremele faciale - se bazează pe uleiuri esenţiale naturale. Şi mai miros şi frumos! Produse necesare profesioniştilor în domeniul coafurii, al frumuseţii şi al unghiilor veţi găsi din belşug la SonyaMod. Nu lipseşte aparatura de top pentru saloanele de înfrumuseţare şi de bronzat. Foarte important: puteţi beneficia gratuit de şedinţe de manichiură, coafură, masaj oferite de specialiştii prezenţi la Estetika & Wellness 2009!

×
Subiecte în articol: special