x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Janet Jackson: "Mi-e dor de fratele meu!" (Video)

Janet Jackson: "Mi-e dor de fratele meu!" (Video)

29 Iun 2009   •   00:00
Janet Jackson: "Mi-e dor de fratele meu!" (Video)

Sora mai mică a lui Michael Jackson şi-a făcut apariţia la decernarea premiilor BET din Los Angeles, ocazie cu care a fost comemorat starul american. Cu vocea tremurândă, Janet Jackson a făcut prima sa declaraţie după dispariţia fratelui mai mare: "Ne este dor de Michael!".





"Toată familia a vrut să fie aici, în această seară, dar durerea este mult prea mare aşa că m-au ales pe mine pentru a vorbi cu voi. Tot ce vreau să spun este că, pentru voi Michaes este doar un simbol. Pentru noi, înseamnă familie şi va trăi pentru totdeauna în inimile noastre", a declarat Janet.

"În numele familiei, vă mulţumescu pentru sprijinul şi dragostea voastră. Ne este foarte dor de el", a mai spus cântăreaţa.

Joe Jackson, tatăl lui Michael, care a fost şi el prezent la eveniment, a declarat pentru CNN că şi-ar fi dorit ca lumea să-i recunsoască valoarea atunci când încă mai trăia. "Acum, este mai puternic şi mai valoros ca oricând. Mi-aş fi dorit să poată fi aici, să vadă tot ce se întâmplă şi câtă lume îl iubeşte", a conchis tatăl artistului. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special