x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mirabela Dauer: Nu cunosc un om mai sincer decât mine!

Mirabela Dauer: Nu cunosc un om mai sincer decât mine!

de Florentina Fântânaru    |    11 Aug 2012   •   21:00
Mirabela Dauer: Nu cunosc un om mai sincer decât mine!

In 2008 am avut prima intalnire "dincolo de aparente" cu Mirabela. Dupa aproape patru ani ne-am revazut intr-o dupa-amiaza de vineri, pentru un nou interviu, pentru care am avut emotii sporite. Mi-a spus dintru-inceput ca nu vrea sa intram intr-un anumit capitol al vietii ei... Am inteles ca nu vrea sa vorbeasca despre copil, am intuit si n-am vrut sa-i rascolesc sufletul facut tandari.

Cunosti un om mai sincer decat tine?", am intrebat-o in primul minut al interviului. "Nu, nu cunosc!", a venit replica ei, taioasa si cu doza de fatalitate a omului care crede ca ce ti-e scris, in frunte ti-e pus! Mirabela spune lucrurilor pe nume, exact cum le-a spus si unor fete cand au castigat un trofeu pe nedrept. "I-am spus uneia daca nu i-e rusine sa ia trofeul, pe care nu l-a meritat… din cauza asta n-am mai fost invitata in juriu la festivaluri".

Ma bucur ca am avut sansa sa cunosc un om ca ea. Pentru mine e cel mai sincer om din showbiz-ul nostru pestrit, o personalitate care, daca ar vrea, ar putea sa faca putina ordine printre "divetele" autohtone. "La cine alergai intr-un suflet in copilarie sa te aline?", am intrebat-o uitandu-ma in ochii ei, dar si-a ferit privirea. Am fost nedumerita de reactia ei, insa raspunsul a fost pe masura. "Nu ma aruncam in bratele nimanui, pentru ca imi era rusine... daca eram luata in brate, dragalita, da... dar sa ma duc eu sa fiu alintata, nu! In copilarie, femeia asta care a fost urmarita de-a lungul carierei de milioane de priviri se rusina atunci cand se intampla sa-si arate dragostea, afectiunea, tandretea... "Te simti datoare unui barbat anume pentru ce ti-a oferit, pentru ce ti-a daruit?" "Nu, niciodata! Ei trebuie sa-mi fie datori pentru ce le-am oferit eu… Toata viata mi-am dorit o familie, toata viata am vrut un om care sa fie la fel de sincer ca mine!" E multa tristete in privirea Mirabelei, dar si mai multa intelepciune. Nu stiu daca a invatat ceea ce trebuia din fiecare lectie de viata, din fiecare istorie traita, dar stiu sigur ca si-a trait povestile, autentic, sincer, intens si cu o singura mare asteptare, care a fost sinceritatea. Obsesia care a urmarit-o intreaga viata!

×