x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Nichitean a votat de cinci ori

Nichitean a votat de cinci ori

30 Noi 2004   •   00:00

ALEGERI GENERALE 2004
Vicepresedintele PD Suceava, Brandusel Nichitean, candidat pe locul doi la Senat in judet pe listele Aliantei D.A., a demisionat ieri din toate functiile din partid.
CARMEN VINTILA

BOLNAV PSIHIC. Biroul Permanent al PD Suceava a amanat discutarea excluderii lui Brandusel Nichitean din partid pana se va restabili psihic, fiind internat in spital cu diagnosticul "pierderea temporara a facultatilor mintale". Acest lucru s-a intamplat dupa ce s-a constatat, in urma sesizarii Uniunii PSD+PUR, ca Nichitean a votat la mai multe sectii din judet, numele lui fiind gasit pe patru liste suplimentare din judet, cat si la sectia de votare din municipiul Suceava.

Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a spus ca de duminica seara, Nichitean nu a fost de gasit, iar ulterior a aflat ca este internat in Spitalul Judetean Suceava "cu o stare generala confuza". El a precizat ca Nichitean a acceptat invitatia de a participa la sedinta BPJ al PD Suceava si a venit la sedinta, insa a plecat imediat dupa intrunire, refuzand sa dea vreo declaratie.

LA JUDECATA. Potrivit lui Uricec, in momentul cand Nichitean va fi "in deplinatatea capacitatii fizice si psihice" vor fi luate in discutie "cele intamplate". Uricec a mai spus ca "nu se mai pune problema ca Nichitean sa faca parte din parlamentarii Aliantei D.A.", aratand ca in acest sens PD "va adopta o pozitie clara".

×
Subiecte în articol: eveniment nichitean