x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Nu are mâini, cântă la chitară, violoncel, pian şi vocal. E român şi face senzaţie cu o trupă rock foarte populară în SUA (Video)

Nu are mâini, cântă la chitară, violoncel, pian şi vocal. E român şi face senzaţie cu o trupă rock foarte populară în SUA (Video)

de Robert Veress    |    16 Aug 2012   •   07:37
Nu are mâini, cântă la chitară, violoncel, pian şi vocal. E român şi face senzaţie cu o trupă rock foarte populară în SUA (Video)

S-a nascut intr-o familie cu multi-multi copii din Romania. El si inca 10 frati au fost adoptati.

George Dennehy a avut sansa de a fi adoptat de o familie de americani din Ashland, Virginia, care l-a ajutat sa se dezvolte incredibil, in pofida gravului handicap din nastere – s-a nascut fara maini.

La 8 ani -acum are 18, va fi student-, George canta la violoncel si nu oricum, ci era liderul orchestrei scolii sale. A invatat sa cante si la pian, chitara. Are si o voce frumoasa, ii place rock-ul progresiv, iar una dintre trupele favorite este Goo Goo Dolls, cu 10 milioane de albume vandute in intreaga lume.

Dupa ce a cantat 'Iris' pe scena unui festival scolar, iar videoclipul filmat cu acea ocazie a facut senzatie pe Youtube, strangand peste o jumatate de milion de viziualizari si sute de comentarii elogioase, George a fost invitat de membrii trupei Goo Goo Dolls sa li se alature pe scena unui concert sustinut in Bethlehem, Pennsylvania. In fata a 5.000 de fani extaziati, George nu s-a pierdut si a cantat, din nou, 'Iris', ca un profesionist ce este. 'A fost un moment coplesitor pentru el, sunt convins, dar a fost cu totul special si pentru noi', a declarat Robby Takac, basistul formatiei Goo Goo Dolls, pentru buffalonews.com. Publicatia anunta ca George Dennehy va veni peste cateva saptamani in Romania, pentru a-si intalni parintii biologici, iar cu acea ocazie va participa la un show televizat.

Puteti afla mai multe despre acest baiat de isprava si puteti sa-i scrieti vizitand pagina sa de Facebook si contul sau de Twitter (ThatArmlessGuy – in traducere AcelTipFaraMaini).

×