x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "Nu mai avem acces nici la fantana satului"

"Nu mai avem acces nici la fantana satului"

25 Feb 2004   •   00:00

In atentia Prefecturii Judetului Gorj
Un grup de 57 de tarani din satul Marfulesti, judetul Gorj, isi exprima nemultumirea fata de faptul ca un consatean si-a amplasat pe domeniul public o fantana, pe ulita ce duce la alte doua fantani ale satului.

Gospodarul si fiul lui au primit un teren de la Primarie. Si-au construit case. Au imprejmuit cu un gard intreg terenul fara sa se gandeasca si la consatenii lor, pe care i-au lasat fara ulita ce conducea la cele doua fantani de la care se alimentau cu apa. La inceput, oamenii au crezut ca cetateanul si-a insusit terenul ilegal. Mai tarziu aveau sa afle insa ca primarul insusi a semnat actele. Cum sa nu fii descumpanit cand iti dai seama ca cel ce trebuia sa faca dreptate in satul tau comite mai mari nedreptati!

Satenii n-au nimic cu vecinul lor cel hapsan. Ei il considera in primul rand vinovat pe primarul comunei Danesti, pentru faptul ca l-a improprietarit pe cetateanul cu pricina cu o ulita care apartinea satului. Mai mult decat atat, institutiile la care s-au adresat cu plangeri au aruncat vina una in ograda alteia. Un dute vino continuu, ca intr-un final petitiile sa ajunga pe maini bune, chiar la primarul comunei. "Veniti sa va convingeti ca murim cu dreptatea-n mana. Ajutati-ne sa ni se deschida ulita satului care a fost asa dintotdeauna, pana a confiscat-o acest primar", cer satenii din Marfulesti.

×
Subiecte în articol: eveniment