x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Pecetea terorii

Pecetea terorii

13 Sep 2004   •   00:00

ATENTATE, ATENTATORI, TERORISM, TERORISTI - EDITIE DE COLECTIE

Ce se petrece in mintea unui terorist/ Ochiul dracului tine iadul pe pamant/ Ossama Ben Laden, predicatorul sfarsitului/ Temuta Al-Qaeda este si in Romania/ "Fratii musulmani" vanduti de Ceausescu

CE SE PETRECE IN MINTEA UNUI TERORIST

Teroristul traieste un razboi-fantezie, este convins ca se bucura de un sprijin larg din partea a numerosi adepti. Unul dintre obiectivele organizatiilor teroriste este sa convinga opinia publica vizata sa priveasca lumea asa cum o privesc ele. Teroristii simplifica frecvent problemele complexe, reducandu-le la un cliseu alb-negru.

OCHIUL DRACULUI TINE IADUL PE PAMANT

Retele teroriste "inghit" sume fabuloase, de ordinul sutelor de milioane si al miliardelor de dolari. Executarea unui atentat inseamna resurse insemnate. Organizatiile teroriste cele mai de temut din lume si-au facut insa calcule serioase si fac bani grei din afaceri mai mult ilegale decat legale.

OSSAMA BEN LADEN, PREDICATORUL SFARSITULUI

Cel mai crud terorist din lume, liderul retelei Al-Qaeda, nu a fost nici pana acum capturat de inamicul sau numarul unu, America, desi au trecut trei ani de cand Ossama ben Laden a lovit SUA, la 11 septembrie. Din ascunzatoare, ben Laden prezice si acum sfarsitul Americii.

TEMUTA AL-QAEDA ESTE SI IN ROMANIA

SRI a avertizat anul acesta ca in Romania sunt peste 60 de simpatizanti ai retelei Al-Qaeda. Aliat de nadejde al SUA in lupta antiterorista, Romania poate fi oricand scena unui atentat.

"FRATI MUSULMANI" VANDUTI DE CEAUSESCU

Militanti arabi, membri ai organizatiei "Fratii Musulmani", apropiata gruparii Hamas, au pus la cale in Romania, in anii ’80, un atentat cu masina-capcana impotriva unor sirieni, studenti la Bucuresti. Genistii romani au intervenit, insa doi dintre ei si-au pierdut viata. Teroristii au scapat basma curata, fiind rascumparati de "fratii" lor de la Ceausescu.

PECETEA TERORII - SUMAR (Editie de colectie - 13 septembrie 2004)

Ce este in mintea teroristului

Aceasta este lumea lor

Ochiul dracului tine iadul pe pamant

Predicatorul sfarsitului

Ucenicii groazei

Lovituri de gratie

Cel de-al patrulea Razboi Mondial

Alerta globala

Romani la razboi

Pentru ei primul glont tras e viata

Troc de partid cu Fratii musulmani

Descoperiti in calea terorii
×
Subiecte în articol: special