x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Presedintele Rompetrol: "o diversiune"

Presedintele Rompetrol: "o diversiune"

de Dana Piciu    |    18 Ian 2007   •   00:00

"Traian Basescu a prezentat abia acum biletul cu solicitarea premierului Tariceanu pentru a crea o diversiune si a interpretat in mod tendentios mesajul sefului Executivului, conform cu natura conflictuala a presedintelui", a declarat pentru Mediafax, Dinu Patriciu.

"Traian Basescu a prezentat abia acum biletul cu solicitarea premierului Tariceanu pentru a crea o diversiune si a interpretat in mod tendentios mesajul sefului Executivului, conform cu natura conflictuala a presedintelui", a declarat pentru Mediafax, Dinu Patriciu (foto).
El a mai spus ca interventia lui Tariceanu a fost un apel la normalitate intre mediul de afaceri si cel politic si nu la un parteneriat cu oligarhiile. Omul de afaceri a mai aratat ca in octombrie 2005 s-a intalnit cu presedintele Basescu, in biroul acestuia din urma, timp de o ora, iar discutiile "s-au referit la necesitatea unui parteneriat intre mediul de afaceri si cel politic". Patriciu a precizat ca la acea intalnire nu i-a solicitat sefului statului sa intervina in dosarul Rompetrol.

×
Subiecte în articol: eveniment