x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special PRM, "ars" de un peremist

PRM, "ars" de un peremist

29 Noi 2004   •   00:00

ALEGERI GENERALE 2004
Partidul Romania Mare a fost sanctionat contraventional cu avertisment de catre politistii din orasul Abrud, conform Legii alegerilor generale 373/2004, in urma unei sesizari venite, in mod paradoxal, chiar din partea deputatului PRM de Alba, Emil Crisan!
LUCIAN DOBRATER

Candidat pentru un nou mandat, acesta a sesizat faptul ca in Abrud mai multe partide si aliante electorale au incalcat dispozitiile legale referitoare la desfasurarea procesului de votare. Acestea au continuat practic propaganda electorala chiar si in ziua alegerilor de duminica, prin mentinerea afiselor in locuri situate la mai putin de 500 de metri de sectiile de votare.

RECLAMATIE. In concret, Emil Crisan a reclamat la Politie faptul ca mai multe partide si aliante, printre care si PRM, au avut afise langa sectiile de votare dupa incheierea campaniei electorale. De asemenea, deputatul peremist a fost revoltat si pentru faptul ca nu s-au luat masuri pentru indepartarea lor, drept pentru care a considerat de cuviinta sa se adreseze organelor abilitate. In urma intampinarii parlamentarului PRM, atat reprezentantii partidul lui Vadim Tudor, cat si ai celorlalte partide aflate in culpa au fost sanctionati contraventional de oamenii legii, insa au scapat destul de usor, doar cu avertismente... Insa deputatul Emil Crisan si-a cam taiat creanga singur de sub picioare. La Bucuresti nu ajunsese aseara vestea, vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, spunand ca nu crede intr-o asemenea intamplare.

LUCIAN BOLCAS DEZMINTE
Vicepresedintele Partidului Romania Mare, Lucian Bolcas, a parut ieri surprins de intamplarea hazlie petrecuta la Abrud. "Nu am cunostinta despre o asemenea reclamatie. Am urmarit respectarea cu rigurozitate a dispozitiilor legale si de aceea nu cred ca este chiar asa. Nu vreau sa fac ipoteze despre ceea ce s-ar fi intamplat cu deputatul Crisan daca ar fi asa cum ziceti dumneavoastra. Deocamdata asteptam rezultatele finale si oficiale ale alegerilor, dupa care vom decide pe cine vom sustine in turul doi", ne-a declarat ieri Lucian Bolcas.

×
Subiecte în articol: eveniment