x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Regimuri de slabit, cure, diete

Regimuri de slabit, cure, diete

04 Oct 2004   •   00:00

ROMANII SI DIETELE - EDITIE DE COLECTIE

Romanii in malaxorul curelor de slabire / Epoca Ceausescu: dieta cea mai lunga / Retete grase pentru oameni slabi / Ce mananci ca sa prinzi suta de ani

ROMANII IN MALAXORUL CURELOR DE SLABIRE

Moda cere sacrificii. Romanii se straduiesc sa incapa in tipare. Si alearga la sala de fitness, citesc reviste care dau retete ce topesc ca prin minune kilogramele. Incearca orice. Mai ales atunci cand medicii le spun ca ultimele descoperiri stiintifice arata ca orice kilogram in plus poate insemna o boala grava. Decat sa mori de inima sau sa dai in diabet, mai bine renunti la placerile gastronomiei.

EPOCA CEAUSESCU: DIETA CEA MAI LUNGA

Romania a cunoscut una dintre cele mai ciudate si dureroase "cure de slabire" din istoria sa: programul de alimentatie rationala inchipuit pe vremea Epocii de aur. Asa au cunoscut romanii gustul deosebit al soiei furajere, asa si-au facut ei Sarbatorile, punand pe masa "adidasi" de porc sau "fratii Petreus". Dar romanul are umor si a reusit sa reziste planului de slabire nationala.

RETETE GRASE PENTRU OAMENI SLABI

Aici apare exceptia care confirma regula. Exista si oameni care vor din tot sufletul sa se ingrase. Stati, nu va bucurati! Sa nu credeti ca ei au voie sa manance orice! Adica tot ce arunca la "gunoi", cu parere de rau, grasii. Dimpotriva, s-ar putea spune ca prea-slabii trebuie sa urmeze si ei niste diete stricte, care le pun nervii pe bigudiuri. Puteti sa apelati la regimul de ingrasare fortata, dar mai bine intrebati medicul!

CE MANANCI CA SA PRINZI SUTA DE ANI

Secretul centenarilor este echilibrul in toate. Oamenii care traiesc si apuca suta de ani mananca de toate, chiar beau un pahar de vin ori de palinca, nu se feresc de paine sau cafea si nici de dulciuri. Dar nu fac excese nici cu alcoolul, nici cu mancarea. Se odihnesc destul si dorm indeajuns. Si, mai ales, sunt impacati cu sine si au o seninatate anume, precum stramosii nostri acum 40.000 de ani.

ROMANII SI DIETELE - SUMAR (Editie de colectie - 4 octombrie 2004)

90-60-90

Nici o dieta nu e perfecta

Cure pe sexe si varste

Prietenii siluetei

Cea mai lunga dieta din istorie

Secrete cu efect instant

Cum au slabit vedetele?!

Rabda pentru glorie si bani

Zbor de lebada

Sa imbatranim frumos, fara excese

Ace pentru trup de viespe

Sculptura in trup

Retete grase pentru slabi

Inamicii casnici

Revolutionarii

Sexul bate caloria
×
Subiecte în articol: special