x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje 2012. APOCALIPSA LA ROMÂNI. Un fost ofiţer SRI îi pregăteşte pe români să facă "saltul cuantic” din 2012

2012. APOCALIPSA LA ROMÂNI. Un fost ofiţer SRI îi pregăteşte pe români să facă "saltul cuantic” din 2012

de Alina Turcitu    |    13 Noi 2012   •   23:30
2012. APOCALIPSA LA ROMÂNI. Un fost ofiţer SRI îi pregăteşte pe români să facă "saltul cuantic” din 2012

Ceva îngrozitor se va întâmpla pe 21 decembrie 2012 sau imediat după, au declarat nenumăraţi specialişti, argumentând că aceasta este data care încheie calendarul mayaş, cel mai precis din lume. Și aşa s-a născut psihoza planetară a apocalipsei, aşteptată să vină la sfârşit de an. Alţii cred că, dimpotrivă, 21 decembrie 2012 este poarta de intrare în era iubirii, când toţi vom deveni telepaţi şi vom obţine calităţi paranormale. Un serial "Jurnalul Naţional” şi "În premieră cu Carmen Avram” (Antena 3).
___________________________

 "Să zicem că se întâmplă un cataclism acum. Sunt în faţa voastră în pantaloni scurţi şi în tricou. N-am nimic la mine, nici măcar telefonul mobil. Rucsacul meu cu kitul de supravieţuire se află la zece metri, dar mi-e imposibil să ajung la el. Și dacă încerc să-l iau, risc să mor. Ei bine, atunci o apuc în partea ailaltă şi-mi construiesc rucsacul de supravieţuire cu ce găsesc pe drum, orice. Un baston de apărare dintr-un lemn. O armă dintr-o piatră. O lupă din două cioburi de sticlă. Important e ce am aicea (îşi apasă tâmpla). Să ai ştiinţa că poţi răzbi în orice situaţie, oricât de rea ar fi”. Pentru el, lucrurile astea nu sunt scene SF, ci secvenţe reale dintr-un viitor apropiat. Căci toate acestea, crede Relu Peştean, se vor întâmpla puţin după 2012, când puternicele furtuni solare anunţate de NASA vor opri curentul electric pe întreg globul, paralizând lumea, civilizaţia şi viaţa modernă. Atunci când – sunt convinşi mulţi oameni din întreaga lume – ne va lovi "apocalipsa” profeţită de mayaşi.

Viaţa în sălbăticie

De trei ani, de când a părăsit oraşul şi a luat drumul pădurii, fostul ofiţer SRI, Relu Peştean, simte că s-a născut a doua oară. Doarme în fân, umblă numai desculţ, iar dimineaţa se spală pe faţă cu rouă. Și este ferm convins că ne-am născut cu toţii şamani, numai că am uitat asta. Până acum trei ani, Relu Peştean nu mersese niciodată desculţ prin iarbă, se mândrea că este fiul oraşului, născut şi crescut în lumea strâmtă a betoanelor. Dar într-o zi a avut o revelaţie: viaţa adevărată nu-i oraşul, ci natura şi sălbăticia. Atunci a abandonat totul, casă, serviciu, şi-a pierdut familia şi prietenii şi a luat-o singur de la capăt.

O vreme a dormit în stradă; acum casa lui e un pat de paie sub cerul liber, sub şura unor prieteni. Trăieşte din şedinţe de bioterapie pentru bolnavi şi din cursuri de supravieţuire ţinute prin pădurile Hunedoarei şi ale Bistriţei. Spune că astfel se pregăteşte şi îi pregăteşte şi pe alţii pentru "saltul cuantic” din 21 decembrie 2012, atunci când rezonanţa Terrei s-ar accelera subit până la 13 hertzi, iar întreaga lume ar intra într-o nouă epocă: a iubirii şi a păcii depline. Dar ca să poţi intra în noua lume, ne explică el, e musai să fii pregătit sufleteşte şi profund conectat cu tine însuţi şi cu natura.  

L-am descoperit pe Relu Peştean la Hunedoara, într-o dimineaţă, ţinând lecţii de respiraţie energetică în mijlocul unui grup de tineri. Striga pătruns, apăsând fiecare cuvânt, fiecare silabă, ca şi cum în secundele acelea lecţia sa de respiraţie ar fi fost cel mai important lucru din lume: "Te uiţi la soare, îţi imaginezi că tragi energie din el şi inspiri din abdomen. Nu din plămâni! Aduci în tine energia soarelui, o laşi să circule în corpul tău, o stabilizezi şi o scoţi afară. Aduni energie din mediul înconjurător, îţi iei putere de la nuc, de la frasin, de la fiecare fir de iarbă, de la caii care sunt pe lângă noi, de la fiecare furnică din jur. Trageţi energie din tot, închideţi ochii şi imaginaţi-vă la expiraţie cum energia de peste tot din natură vine spre voi! Aceasta este energia bio. Trage energie şi din firul de iarbă! În momentul acesta s-a creat o legătură între firul de iarbă şi voi. Și tot ceea ce emană el, cu tot ce are el mai bun, vă dă şi vouă. Universul aşa funcţionează. Aveţi 30 de secunde să trăiţi în starea asta, să simţiţi respiraţia pământului în voi”. Cursanţii lui, cu ochii închişi, stau în cerc, ascultă, simt şi şi mai mult şuieră decât respiră. Aşa trebuie.

"Când Terra va face saltul cuantic, voi îl veţi face odată cu ea, indiferent unde şi când!”
"Hai, simţiţi energiile”, strigă profesorul de respiraţie. "Hai, puternic, dintr-o dată, hai, mai tare, mai rapid, mai brusc, bruuusc! ”. Iar respiraţiile celor zece oameni se înteţesc, ca şi cum ar fi alergat kilometri întregi. Și rămân aşa, cu ochii închişi şi cu palmele îndreptate spre ei înşişi, imaginîndu-şi fiecare cum se racordează la soare, la pământ şi la vibraţia lui de 13 hertzi. Cursanţii lui Relu Peştean sunt tineri obişnuiţi de oraş – au joburi normale, vieţi normale şi cu nici un chip nu i-ai bănui că au astfel de preocupări. Însă au citit despre schimbările din 21 decembrie 2012 şi, puţin speriaţi, au decis că trebuie să facă totul pentru a supravieţui dezastrelor ce vor urma. Nu cred că se va sfârşi pământul, ci că, după un şir de crize haotice în care mulţi vor muri, restul omenirii va intra într-o lume mai bună. Iar Relu Peştean e garanţia lor că vor trece cu bine graniţa celor două lumi. Căci el i-a pregătit pentru cele mai crunte situaţii: cum să stea zile întregi nemâncaţi, cum să se sature din câţiva gândaci şi scoarţă de copac, cum să se vindece singuri dacă se îmbolnăvesc, cum să-şi folosească intuiţia şi cum să-şi îndeplinească orice dorinţă, începând prin a o vizualiza şi a crede că se va împlini 100%.  

Lecţia despre hrana luată în sălbăticie i-a şocat cel mai mult, dar şi-au însuşit-o rapid, siguri că-i va ajuta practic atunci când omenirea va rămâne fără hrană. "Fără hrană poţi sta 14 zile, în mod natural. Într-o situaţie de urgenţă, dacă n-ai mâncare, da, poţi să mânânci şi furnici, sunt acrişoare la gust. Iar cele aflate în zone mai neumblate de om au gust de lămâiţă. Gândacii nu sunt foarte buni la gust, dar au proteine şi te salvează de foame, şi melcii la fel. După ploaie, poţi găsi o sută de melci într-un spaţiu foarte mic, dar nu poţi mânca mai mult de şase fiindcă stomacul e neobişnuit să-i digere. Altfel, când ţi-e foame, poţi mânca aproape orice iarbă. Scoarţa de copac nu e nutritivă, dar păcăleşte creierul că ai mâncat ceva”, le-a mai spus Relu Peştean. 

Pregătirea pentru "saltul cuantic” e o trudă continuuă, le amintea mereu. Și tocmai de aceea a ţinut să-i înveţe luptă şi tehnici de autoapărare. Uneori, pregătirea lor e un fel de armată. Iar atunci când încearcă să-i mobilizeze să nu se dea bătuţi, Relu Peştean umblă printre ei concentrat, îi priveşte în ochi pe fiecare şi le reaminteşte: "Terra va face saltul cuantic când vrea ea, fie că noi vrem sau nu. Noi, oamenii, avem nevoie de Terra, Terra nu are nevoie de noi. Țineţi minte, ea va face un salt cuantic oricum, e firesc, e natural. Dar dacă voi în acele momente sunteţi foarte bine puşi la punct din punct de vedere fizic, energetic şi spiritual, psihicul vostru va rămâne la cote înalte pentru ca voi să nu intraţi în panică! Aşa că, indiferent ce se va întâmpla, voi veţi fi capabili să trăiţi pe frecvenţa de vibraţie a Terrei! Iar când ea va face saltul cuantic, voi îl veţi face odată cu ea, indiferent unde şi când!”. Iar ei îl ascultă, plini de speranţă că, atunci când Pământul îşi va schimba vibraţia, se vor schimba şi vieţile lor… în bine.

×