x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Senat - Liberalul Pacuraru felicita PSD+PUR

Senat - Liberalul Pacuraru felicita PSD+PUR

30 Noi 2004   •   00:00

ALEGERI GENERALE 2004
Senatorul liberal Paul Pacuraru a felicitat ieri, de la tribuna Senatului, Uniunea Nationala PSD+PUR pentru castigarea alegerilor parlamentare. "Este clar ca alegerile parlamentare au fost castigate de Uniunea Nationala PSD+PUR.
GABRIELA ANTONIU

OFICIAL. Pacuraru a adresat felicitarile de la tribuna Senatului
Sunt obligat cu onestitate si fair-play sa felicit castigatorul, e o datorie morala si complexa pe care Alianta trebuie sa si-o asume", a spus Pacuraru. Pe de alta parte, el a subliniat ca, in pofida "prohodului cantat de multi la constituire", Alianta D.A. si-a dovedit functionalitatea, echilibrand spectrul politic din Romania.

FARA SURPRIZE. In privinta rezultatelor obtinute de formatiunile politice in alegerile parlamentare, Paul Pacuraru a spus ca nu au existat mari surprize, mentinandu-se in mare parte bazinele electorale. Senatorul PNL a sustinut ca PSD+PUR este imensul beneficiar al votului rural si s-a intrebat retoric daca zonele care au creditat social-democratii nu reprezinta harta saraciei in Romania. "Prin echilibrarea spectrului politic s-au creat raporturi politice noi, iar puterea va fi obligata sa tina cont de parerea opozitiei de acum inainte", a incheiat Paul Pacuraru.

×
Subiecte în articol: eveniment