x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Lucescu: "Am o inimă foarte puternică'"

Mircea Lucescu: "Am o inimă foarte puternică'"

28 Iul 2009   •   00:00
Mircea Lucescu: "Am o inimă foarte puternică'"

Antrenorul echipei de fotbal Şahtior Doneţk a anunţat că se simte foarte bine şi că va sta pe bancă la partida pe care gruparea ucraineană o va disputa pe teren propriu în compania formaţiei FC Timişoara, mâine seară, de la ora 20,00, în cadrul primei manşe a turului III preliminar al Ligii Campionilor.



'Am o inimă foarte puternică, iar rezultatele testelor medicale au fost perfecte. În acest moment totul este sub control, iar astăzi (marţi) voi părăsi spitalul, sper definitiv', a declarat tehnicianul român în cursul unei conferinţe de presă.

Lucescu a adăugat că, pe durata internării, a studiat în amănunt jocul bănăţenilor, urmârind chiar şi partidele pe care le-a disputat fosta echipă a antrenorului Ioan Sabău, Gloria Bistriţa.

'Nu mi-aş fi dorit să întâlnesc o echipă românească. Timişoara este o echipă foarte bună, bine construită din punct de vedere fizic, care ar fi meritat să câştige campionatul în sezonul trecut, deoarece l-au dominat prin joc şi chiar prin rezultate. În pregătirea acestui meci am studiat atât jocul timişorenilor, dar şi pe cel al fostei echipe a lui Sabău, Gloria Bistriţa. Nu puteam aborda acest meci fără informaţii complete despre adversarii noştri. Sabău este fostul meu elev, un antrenor extraordinar de disciplinat, profesionist sută la sută, cu o foarte bună organizare a jocului. Va fi un meci dificil şi trebuie să facem totul pentru a obţine calificarea la Doneţk, deoarece la Timişoara ne aşteaptă o atmosferă incendiară', a mai spus Mircea Lucescu, citat de Agerpres.

×
Subiecte în articol: sport