x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A riscat si a castigat

A riscat si a castigat

de Sorin Anghel    |    02 Aug 2005   •   00:00
A riscat si a castigat

Tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare se bucura pentru ca echipa sa a avut puterea sa revina de fiecare data cand a fost condusa de Steaua in meciul din Supercupa, castigat de Dinamo, scor 3-2.

Dinamovistii au impuscat doi iepuri dintr-o singura lovitura. Au invins Steaua, rivala traditionala, si au obtinut un trofeu pe care nu-l aveau pana acum in vitrina.

OPINIE. "A fost un meci disputat, cu multe ocazii de ambele parti. Lucrul bun este ca am revenit dupa 1-0 si 2-1. Daca nu inscria Baltoi, probabil rezultatul era greu de intors. S-a jucat deschis. Le urez succes stelistilor miercuri, pentru ca fotbalul romanesc are nevoie de o echipa in grupele Ligii Campionilor", a spus Andone.

RADIOGRAFIE. Tehnicianul a facut si o caracterizare a jucatorilor nou-veniti la Dinamo, care au evoluat in asezarea 1-4-4-2. "Schimbarea sistemului de joc a creat probleme mari in zona fundasilor centrali si a mijlocasilor centrali. Grigorie isi stie rolul, dar Margaritescu este dezordonat, paraseste zona si uita sa o acopere. Daouda face faza defensiva foarte bine, mai are de lucrat la cea ofensiva. Bratu a fost cel mai periculos jucator, este foarte greu de oprit cand este cu fata la poarta, are o viteza extraordinara. Moti este un castig. Vlad Munteanu cunoaste foarte bine acest sistem, insa a gresit multe pase, dar, cand are spatii, joaca foarte bine. Voi risca si voi continua sa folosesc acest sistem", a precizat Andone.

CU INFIRMERIA PLINA
"Plesan a suferit o ruptura fibrilara de cinci milimetri la muschii gemeni si doua saptamani e inapt. Tamas are o contractura pe inghinali si a trebuit sa-l schimb la pauza. Bratu a avut crampe, l-am schimbat pentru ca nu mai putea", a explicat Andone. Din cauza eliminarii suferite dupa inscrierea golului victoriei, Claudiu Niculescu nu va evolua in prima etapa a campionatului, cand Dinamo joaca la Galati. "Sunt fericit, dar si trist. Fericit pentru ca am invins Steaua si pentru ca este prima Supercupa de cand sunt la Dinamo. Sunt trist pentru cartonasul rosu. Nu mi-am dat seama ca mai am un galben si am fost eliminat. As da cinci goluri din campionat pentru unul singur impotriva Stelei", a afirmat Niculescu.

OMONIA
Adversara "cainilor" din turul 2 preliminar al Cupei UEFA, Omonia Nicosia, s-a intarit cu putine zile inaintea "dublei" cu Dinamo. Cipriotii au achizitionat doi mijlocasi ofensivi, pe brazilianul Magno, de la Deportivo Alaves, si pe senegalezul N’Diaye, care a fost sezoanele trecute in lotul lui PSG. La meciul tur, programat la 11 august la Bucuresti, Omonia va conta pe un numar foarte mare de fani. Conform unor informatii, cea mai iubita echipa cipriota ar putea fi sustinuta in Stefan cel Mare de circa 1.000 de suporteri, asa cum s-a intamplat si anul trecut, la Sofia, contra lui TSKA.

×
Subiecte în articol: sport