x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Acuze grave la start de sezon

Acuze grave la start de sezon

de Mihai Igirosanu    |    28 Iul 2005   •   00:00
Acuze grave la start de sezon

Intr-o emisiune gazduita marti seara de Realitatea TV, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a atacat violent pe administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, prezent si el in studio. Campionatul incepe la 5 august.

Dumitru Dragomir l-a jignit pe Cornel Dinu, pe care l-a apelat cu "javra" sau "patatule". Oficialul dinamovist a adoptat o atitudine rezervata.

REPLICI. "N-a facut nimic bun toata viata si este tinut de mila la Dinamo, pentru ca se ocupa cu blaturile. Dinu si Dinamo au facut cele mai multe blaturi. In 1993, la Kosice, a incercat sa blatuiasca si meciul cu Cehoslovacia. Te-am dus la Scornicesti, ai luat o gramada de bani si cand ai iesit ai inceput sa ma barfesti. Te-am pus la Dinamo, unde nu te mai luau astia", au sunat acuzele lui Dragomir la adresa lui Dinu. "Dumneata esti un om obisnuit sa minti... Asta e un om bolnav, care nu are nimic in comun cu realitatea" sau "Blatul e existenta dumitale", au fost replicile oferite de administratorul-delegat al lui Dinamo in timpul emisiunii. In aceeasi seara, FC Dinamo a remis un comunicat prin care solicita masurile organelor abilitate din fotbal, iar Cornel Dinu a precizat: "Orice jignire din partea acestui om este un compliment. Ne meritam soarta!".

TENTATIVE ESUATE
Desi presedintele Ioan Becali neaga, Dinamo a dorit cu insistenta sa-i readuca in Divizia A pe fundasii lui Sahtior Donetk, Cosmin Barcauan si Flavius Stoican. Pe langa pretentiile salariale ale celor doi, 400.000 de euro, "cainii" s-au lovit si de opozitia antrenorului campioanei Ucrainei, Mircea Lucescu, aflat in relatii extrem de reci cu fostul sau impresar, Ioan Becali. Daca la Stoican au renuntat repede, dinamovistii au incercat prin toate metodele imprumutul lui Barcauan, dar tentativa gruparii din Stefan cel Mare a esuat aseara tarziu.

×
Subiecte în articol: sport dinamo