x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mutu cel mai bun jucător din Italia

Adrian Mutu cel mai bun jucător din Italia

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Mai 2007   •   00:00
Adrian Mutu cel mai bun jucător din Italia

Final de sezon cum nu se poate mai bun pentru Adrian Mutu in Italia. 16 reuşite in campionat, Fiorentina a reuşit să prindă un loc de Cupa UEFA iar Gazzetta dello Sport l-a desemnat cel mai bun jucător din Il Calcio in 2006/2007.



Final de sezon cum nu se poate mai bun pentru Adrian Mutu in Italia. 16 reuşite in campionat, Fiorentina a reuşit să prindă un loc de Cupa UEFA iar Gazzetta dello Sport l-a desemnat cel mai bun jucător din Il Calcio in 2006
/2007.

Cu medie a notelor de 6.58, Adrian Mutu a fost declarat, de cotidianul Gazzeta dello Sport, cel mai bun jucător al sezonului. El l-a devansat in clasamentul notelor acordate de prestigiosul cotidian pe Dejan Stankovici (Inter Milano) care a avut o medie de 6.55.

TOPURI. Echipa ideală a campionatului Italiei după notele primite in Gazzetta dello Sport este următoarea: Frey (AC Fiorentina) - Panucci (AS Roma), Materazzi (Internazionale Milano), J.Zanetti (Internazionale Milano) - Stankovici (Internazionale Milano), Totti (AS Roma), Cambiasso (Internazionale Milano), Mancini (AS Roma) - Ibrahimovici (Internazionale Milano), Toni (AC Fiorentina), Mutu (AC Fiorentina). Site-ul fiorentina.it a anunţat că Mutu ocupă poziţia a treia in topul celor mai folosiţi jucători de la Fiorentina, cu 2.820 de minute jucate in acest sezon. Internaţionalul romăn este devansat de portarul francez Sebastien Frey (3.420 de minute) şi de fundaşul Manuel Pasqual (3.041 de minute). De asemenea, Mutu ocupă locul teri in topul eficacităţii la Fiorentina, cu o medie de un gol la 176 de minute, fiind devansat de Luca Toni (un gol la 145 de minute) şi de Gianpaolo Pazzini (un gol la 155 de minute).

×
Subiecte în articol: sport mutu internazionale milano