x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Al doilea egal in Belgia

Al doilea egal in Belgia

08 Iul 2004   •   00:00

Dupa ce pe 3 iulie remizase, 3-3, cu nou promovata FC Bruxelles, Steaua a realizat marti seara un nou rezultat de egalitate. Trupa din Ghencea a incheiat 0-0 intalnirea de la Lanaken cu belgienii de la Charleroi.

MIHAI IGIROSANU

Victor Piturca a inceput meciul cu Charleroi in traditionala formula "4-4-2", cu care a abordat si in campionatul precedent. Echipa Stelei a aratat astfel: Hamutovski - P. Marin (’46 Ogararu), Radoi, Rachita (’46 Curt), Nesu (’77 P. Stoica) - Fl. Dumitru (’70 Paduret), Paraschiv, Aliuta (’63 Bostina), Dica - Oprita (’64 A. Cristea), Dinita.

RATARI. Gratie mai ales colaborarii deosebite de pe flancul drept, dintre Petre Marin si Florentin Dumitru, ros-albastrii au dominat categoric disputa in prima repriza, cand au irosit sase ocazii clare de a deschide scorul. In doua randuri, portarul Gallee a parat in extremis la sutul din lovitura libera al lui Dumitru si lovitura de cap a lui Dica. Totusi, dupa pauza, elevii lui Victor Piturca au cedat initiativa si mijlocul terenului.

DEBUT. In minutul 64, ex-bacauanul Andrei Cristea si-a facut debutul la Steaua, inlocuindu-l pe imobilul Oprita. Desi s-a aflat de doua ori in situatia de a marca, Cristea a gresit de fiecare data executia. Interesant este ca proaspatul international a evoluat in tricoul cu numarul 25, care avea pe spate numele lui Adrian Neaga, jucator plecat in Rusia, la Alania Vladikavkaz.

VA FI TATA

Portarul bielorus al Stelei, Vasili Hamutovski, a primit marti seara o veste care l-a bucurat foarte mult. De la Minsk, sotia sa, Svetlana, insarcinata in 6 luni, i-a comunicat telefonic faptul ca va da nastere unei fetite. "Svetlana mi-a spus ca a fost la medic si acesta i-a spus ca, in proportie de 90%, vom avea o fetita. Sunt foarte fericit", a declarat goalkeeper-ul ros-albastrilor. El le-a promis colegilor o petrecere pe cinste dupa ce sotia sa o va naste pe fiica sa.

MITROVICI DEPINDE DE FALEMI

Plecarea lui Neaga in Rusia sau sosirile lui Petre Marin si Andrei Cristea nu vor fi singurele miscari de trupe din Ghencea. Conducerea Stelei se afla deja in negocieri cu mijlocasul lui Atletico Madrid Catalin Munteanu, dar acesta are sanse destul de mici sa revina in curtea ros-albastrilor. El ar putea ramane in Spania, la Albacete sau la Leganes. In schimb, din Ghencea va pleca Nana Falemi, care a primit si el o oferta tentanta din Rusia, de la Alania Vladikavkaz, echipa care l-a achizitionat pe Neaga. De transferul lui Falemi depinde sosirea la Steaua a bosniacului Slavisa Mitrovici, al carui pret fixat de FC National este de 300.000 de euro. Echipa pentru sezonul urmator ar putea arata astfel: Hamutovski - P. Marin, Radoi, Rachita, P. Stoica - Fl. Dumitru, D. Munteanu, A. Cristea, Dica (C. Munteanu) - Dinita, Mitrovici. In discutii cu Steaua se afla si fostul coleg al lui Dinita, de la Sportul Studentesc, Gigel Bucur.

MULTUMIT

"Rezultatele nu ma satisfac si mai trebuie sa lucram mult mai ales la capitolul concentrare. In orice caz sunt multumit de adversarii intalniti. Nu sunt nume mari, dar si noi suntem la inceputul pregatirii" - Victor Piturca antrenor Steaua
×
Subiecte în articol: sport