x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alexander Zverev implicat într-un nou scandal de violență domestică împotriva mamei copilului său

Alexander Zverev implicat într-un nou scandal de violență domestică împotriva mamei copilului său

de Redacția Jurnalul    |    19 Iul 2023   •   22:45
Alexander Zverev implicat într-un nou scandal de violență domestică împotriva mamei copilului său
Sursa foto: Facebook

Potrivit RTL Germania, jucătorului german de tenis Alexander Zverev i s-a adus o nouă acuzație de violență domestică, un ordin de sancționare fiind cerut de mama copilului său, Brenda Patea.

Patea a afirmat că a suferit vătămări corporale și a confirmat că a fost solicitat acest ordin de sancționare, Zverev nefăcând încă niciun comentariu pe această temă. Nu se cunosc încă amploarea și scopul complet al acuzațiilor.

Jurnaliștii germani Jannik Schneider și Adam Addicott s-au numărat printre cei care au relatat știrea, primul declarând că se analizează în prezent dacă va fi emis un ordin de sancționare.

RTL a scris că cererea de emitere a unui ordin de sancționare arată că procuratura vede suficiente suspiciuni cu privire la respectiva infracțiune.

Deși nu este o hotărâre, este o propunere de decizie a parchetului ce l-ar scuti pe Zverev de un proces public. În termen de două săptămâni acesta poate face apel. Până atunci, se presupune că Zverev se consideră nevinovat.

Acuzațiile de agresiune au venit din partea lui Patea, cu care Zverev are o fiică. Reprezentanții săi au spus doar că un ordin de sancționare a fost depus doar pentru acuzația de agresiune, fără alte detalii și comentarii din partea lui Patea.

Numele lui Zverev este astfel implicat din nou într-o dispută domestică, acesta confruntându-se cu acuzații și din partea fostei sale iubite, Olga Sharypova. Aceasta a susținut că a încercat să o stranguleze cu o pernă și că a lovit-o cu capul de un perete, în perioada US Open din 2020.

Dar, Zverev a fost absolvit de vină, cel puțin de ATP, care a efectuat o investigație între 2021 și începutul lui 2023 și a spus că nu se va confrunta cu nicio altă acțiune.

Germanul joacă joi împotriva lui Thiago Monteiro, la turneul de la Bastad, după ce marți a câștigat runda de deschidere împotriva lui Alex Molcan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Alexander Zverev