x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alexandru Tudor, la derby-ul Elvetiei

Alexandru Tudor, la derby-ul Elvetiei

10 Mai 2005   •   00:00

Alexandru Tudor a fost desemnat sa arbitreze, la 21 mai, derby-ul helvet Grasshopers Zürich - Basel.



  • de VICENTIU NEAGOE

  • DELEGARE. Alexandru Tudor va conduce un derby de traditie in Elvetia
    Seful arbitrilor din Romania, Ion Craciunescu, a spus ieri ca este multumit de arbitrajele din ultima etapa. Craciunescu a adaugat ca nu a primit informatii de la UEFA cu privire la brigada straina care va oficia la derby-ul Dinamo - Rapid. "Nu am primit nimic oficial, dar chiar daca voi primi, nu pot sa anunt decat cu doua zile inainte, dupa regulile UEFA. Daca nu, am solutii si in Romania pentru a conduce acest meci", a spus presedintele CCA.

    POZITIV. Dupa prestatiile mai putin reusite din campionat ale arbitrilor, Craciunescu a enumerat si reusitele "fluierasilor" romani din ultimul timp. "Faptul ca Tudor, va arbitra un meci important din campionatul elvetian arata ca suntem apreciati. Si Balaj, care arbitreaza in Italia, la CE Under-17, a fost laudat pentru prestatia la meciul Italia - Turcia", a precizat valceanul.

    SEREA
    Craciunescu a mai spus ca nu se poate dispersa de Ionica Serea, chiar daca acesta a gresit: "Daca un jucator rateaza trei penalty-uri, echivalentul a ceea ce a facut Serea, nu stiu daca echipa se dispenseaza de el". Seful CCA a mai afirmat ca in conditiile in care A. Constantin nu poate sa arbitreze pana la vara, Balaj este in Italia si Serea la divizia C, mai ramane cu patru arbitri FIFA, dintre care doi sunt din Bucuresti.

    STEFAN
    Valceanul a tinut sa precizeze ca in cazul in care Gheorghe Stefan isi va cere scuze public, va renunta la procesul intentat presedintelui clubului Ceahlaul Piatra Neamt: "Am citit zilele trecute undeva ca domnul Gheorghe Stefan si-a cerut scuze. Am sa dau articolul respectiv avocatului meu si, daca e cazul, o sa-mi retrag plangerea. N-are rost sa ne purtam ranchiuna toata viata. Asa am spus, si eu sunt un om de cuvant."
    ×
    Subiecte în articol: sport