x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alvaro Pereira a ajuns la FC Porto!

Alvaro Pereira a ajuns la FC Porto!

de Daniel Stan    |    Lacrima Andreica    |    05 Iun 2009   •   00:00
Alvaro Pereira a ajuns la FC Porto!
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

După ce a negociat cu Benfica Lisabona mai bine de o lună, oficialii clujeni au bătut palma cu rivala acesteia, FC Porto, pentru transferul uruguayanului Alvaro Pereira.



Ieri-dimineaţă, presa portugheză a anunţat transferul lui Alvaro Pereira la campioana FC Porto, fostul jucător al lui CFR Cluj semnând un contract pe cinci sezoane şi urmând a deveni coleg cu internaţionalul român Cristi Săpunaru.

În schimbul a 4,5 milioane de euro, fundaşul uruguayan a parafat înţelegerea chiar în cantonamentul echipei sale naţionale, iar în urma acestei tranzacţii, fosta campioană a României a obţinut un profit de 2,5 milioane de euro. În plus, clujenii vor beneficia şi de 20% din suma unui viitor transfer.

"Totul este realizat, s-a ajuns şi la un acord scris. Au mai fost discuţiile cu Benfica, însă oferta lui Porto a fost cea mai bună atât pentru noi, cât şi pentru jucător. Alegerea celor de la Porto nu a fost întâmplătoare, Pereira fiind monitorizat de mai multă vreme. Cu un ochi râd, doar a ajuns la o echipă puternică, dar cu un altul plâng, pentru că am pierdut un jucător de valoare", a declarat preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan. Oferta Benficăi a fost de doar 3 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport