x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Am jucat corect"

"Am jucat corect"

20 Mai 2005   •   00:00

Feroviarii considera ca Dinamo a castigat dubios la Alba-Iulia, facand comparatie cu meciul jucat de ardeleni in Giulesti, cand acestia si-au dat sufletul pe teren.



  • de DRAGOS STOICA, VICENTIU NEAGOE

  • CREZ. Vali Negru (dreapta) spera ca tinerii Craiovei sa "moara" pe teren la jocul cu Dinamo
    Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat ieri, inaintea antrenamentului efectuat dimineata de feroviari, ca echipa sa a pierdut puncte in acest retur de campionat, deoarece a jucat corect in toate meciurile.

    SUSPECT. Tanarul tehnician al giulestenilor nu si-a ascuns mirarea fata de modul in care Apulum a evoluat contra Rapidului la Bucuresti (2-2) si prestatia pe care elevii lui Alin Artimon au avut-o miercuri impotriva rivalilor din Stefan cel Mare. "Ii respect pe cei de la Dinamo, si ei muncesc la fel ca si noi, dar, dupa cum am mai spus, mi s-a parut dubioasa motivatia celor de la Apulum in meciul de miercuri. Noi am pierdut puncte, dar asta pentru ca am jucat toate partidele doar pe gazon", a declarat Lucescu jr, intarit si de fundasul Cristi Ionescu: "Mie mi s-a parut cel putin stranie atitudinea jucatorilor de la Apulum. Dinamo a inceput sa demonstreze ca nu evolueaza corect, dar asta este fotbalul romanesc".

    LUPTA. In ceea ce priveste batalia pentru cucerirea titlului de campioana, Lucescu spune ca indepartarea lui Zenga de pe banca Stelei nu e fireasca: "Zenga a facut lucruri frumoase si merita tot respectul nostru. Lupta noastra pentru titlu ramane aceeasi. Cat despre ei, se poate ca schimbarea antrenorului sa fie pozitiva, dar se poate sa fie si negativa".

    OPINIE. Autorul unui gol in ultima etapa, contra Universitatii Craiova, Vali Negru crede ca jucatorii de rezerva ai oltenilor nu vor face figuratie in meciul pe care "alb-albastrii" il vor sustine la Bucuresti cu Dinamo. "Am inteles ca unii dintre titularii Craiovei au semnat deja cu Dinamo. Eu sper insa ca cei tineri, care vin din spate, vor da totul pe teren", a spus fotbalistul.

    ×
    Subiecte în articol: sport