x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Am scăpat de Ungaria

Am scăpat de Ungaria

de Jurnalul National    |    31 Ian 2008   •   00:00

Naţionala feminină a României va evolua la turneul preolimpic din luna martie, care va fi organizat în ţara noastră, alături de Japonia, Polonia şi Croaţia, deşi iniţial în locul acesteia din urmă ar fi trebuit să se afle Ungaria.

HANDBAL

 

Naţionala feminină a României va evolua la turneul preolimpic din luna martie, care va fi organizat în ţara noastră, alături de Japonia, Polonia şi Croaţia, deşi iniţial în locul acesteia din urmă ar fi trebuit să se afle Ungaria. Modificarea a fost operată de federaţia inter­na­ţională, după disputarea recali­ficărilor pe continentul asiatic, în care Coreea de Sud a întrecut Ja­ponia, obţinând biletele pentru Beijing.

 

Turneul din România ar fi trebuit să aibă loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, în zilele de 28-30 martie, perioadă în care, în aceeaşi locaţie, este programat şi meciul de box în care Adrian Diaconu va încerca să câştige titlul mondial la semigrea. Până la urmă, federaţia de handbal a acceptat să mute turneul preolimpic într-un alt oraş, care va fi stabilit la 12 februarie. Primele două clasate se vor califica la JO.

×
Subiecte în articol: sport