x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antonie Solomon: Consiliul Local va da un milion de euro pentru Universitatea Craiova

Antonie Solomon: Consiliul Local va da un milion de euro pentru Universitatea Craiova

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Mar 2009   •   00:00
Antonie Solomon: Consiliul Local va da un milion de euro pentru Universitatea Craiova

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a anunţat  în cadrul unei conferinţe de presă, că va propune Consiliului Local al Municipiului Craiova alocarea unei sume de un milion de euro pentru echipa Universitatea Craiova, bani care vor fi alocaţi în două tranşe.



Solomon a afirmat că va face această propunere pentru imaginea Craiovei, iar ''echipa Universitatea face imagine. Nu ştiu dacă este mult sau puţin, dar voi propune să dăm un milion de euro pentru Universitatea Craiova. Vom face această finanţare după modelul de la Timişoara, în funcţie de poziţia în clasament''.

Primarul din Bănie a mai afirmat că face această propunere nu pentru Adrian Mititelu, finanţatorul echipei din Bănie, ci pentru această echipă care este a Craiovei. ''Nu dau aceşti bani pentru Adrian Mititelu, ci pentru echipă. De ce o fac acum? Nu ştiu! Poate pentru că acum am înţeles că această echipă este a oraşului şi poate face imagine Craiovei'', a mai afirmat Solomon, citat de Agerpres.

Edilul a mai spus că nu vrea ca prin alocarea acestor bani să îşi cumpere liniştea, pentru că nu liniştea sa este importantă, ci imaginea oraşului. ''Despre mine puteţi să scrieţi ce vreţi voi. Că sunt ţigan, că sunt hoţ, că sunt lăutar, dar lăsaţi Craiova în pace. Când văd că se scrie rău despre Craiova, înnebunesc'', le-a spus primarul Solomon ziariştilor prezenţi la conferinţa de presă. Acesta speră ca şi Consiliul Judeţean să urmeze exemplul primăriei şi să aloce în acest an o anumită sumă pentru echipa alb-albastră. Potrivit lui Solomon banii nu vor fi alocaţi pentru cheltuielile pe care Mititelu le-a făcut cu întreţinerea stadionului, deoarece nu se pot face astfel de decontări de la buget.

×
Subiecte în articol: sport