x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ministrul Tineretului, despre David Popovici: Sper să beneficieze de condiții mai bune de antrenament

Ministrul Tineretului, despre David Popovici: Sper să beneficieze de condiții mai bune de antrenament

de Redacția Jurnalul    |    01 Aug 2024   •   17:45
Ministrul Tineretului, despre David Popovici: Sper să beneficieze de condiții mai bune de antrenament
Sursa foto: Hepta

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse spune că speră că David Popovici va avea condiții mai bune de antrenament decât până acum, dar susține că acest lucru depinde de Agenția Națională pentru Sport.

Întrebată joi de criticile aduse de David Popovici condițiilor de pregătire la natație, ministrul Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a spus: „Sunt mândră și îl felicit din tot sufletul pe David Popovici pentru rezultatele obținute. În egală măsură sunt ministru al Tineretului, dar nu sunt președintele Agenției Naționale pentru Sport, în subordinea căreia se află această componentă. Cu toate acestea, da, trebuie găsite soluții pentru a se investi mai mult în activitatea sportului de performanță, am ascultat în integralitate declarația lui David Popovici”.

Natalia Intotero susține că trebuie găsite soluții ca să se asigure pregătirea adecvată a sportivilor.

„Așa cum primul-ministru s-a implicat după calificarea echipei naționale de fotbal pentru a identifica soluții și a sprijini acest sport, sunt convinsă că, după încheierea acestor campionate, printr-o discuție aplicată alături de colegi, trebuie identificate soluții ai sportivii de performanță să beneficieze de pregătire adecvată”, a declarat ministrul.

Natalia Intotero a fost întrebată dacă până la următoarele Jocuri Olimpice David Popovici va avea un bazin olimpic adecvat pentru pregătire, ea a spus: „Eu sper să benefieze de condiții mai bune decât cele pe care le-a avut în momentul de față”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: antrenament David Popovici