x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenament oficial - Oli, inclinat spre aparare

Antrenament oficial - Oli, inclinat spre aparare

de Florin Gongu    |    01 Noi 2006   •   00:00
Antrenament oficial - Oli, inclinat spre aparare

Corespondenta din Madrid
La antrenamentul oficial al Stelei de pe "Santiago Bernabeu" au dorit sa asiste si circa o mie de fani ai "ros-albastrilor".
Corespondenta din Madrid
La antrenamentul oficial al Stelei de pe "Santiago Bernabeu" au dorit sa asiste si circa o mie de fani ai "ros-albastrilor". Acestia au luat cu asalt portile stadionului cu putine momente inainte ca Dica si compania sa inceapa sedinta de pregatire, insa nu au reusit sa-i induplece pe oamenii de ordine sa-i lase sa intre, in incinta stadionului avand acces doar jurnalistii. Pentru ca nu a vrut sa le dezvaluie spionilor spanioli aflati in tribuna tactica pe care a pregatit-o pentru meciul din aceasta seara, Olaroiu a ordonat un antrenament usor, din care nu a lipsit clasicul "5 contra 2". Apoi, "ros-albastri" au facut o miuta pe o jumatate de teren. Antrenamentul a durat o ora si 20 de minute, iar la finalul acestuia Dica si-a exersat sutul de la distanta, in poarta stand portughezul Carlos. La antrenament a luat parte si Nesu, care nu va putea evolua intrucat nu este complet refacut dupa accidentarea suferita in meciul cu Poli Iasi. Altfel, jucatorii Stelei au vizionat aseara meciul FC Barcelona - Chelsea, din grupa A a Ligii Campionilor.

OPTIMISM PONDERAT
Cosmin Olaroiu (foto) a lasat sa se inteleaga, la conferinta de presa ce a precedat antrenamentul oficial al Stelei de pe Stadionul Santiago Bernabeu, faptul ca echipa sa nu va juca foarte ofensiv la Madrid, chiar daca, dupa infrangerea suferita la Bucuresti, 1-4, acum doua saptamani, nu mai are nimic de pierdut: "Sper sa jucam mai bine decat am facut-o la Bucuresti, sa trecem peste emotia creata de venirea aici. Este la fel de important si sa blocam adversarul, dar si sa atacam. In proportie mult mai mare este insa faza de aparare". Atacantul Vali Badea, marcatorul golului Stelei in meciul disputat in Ghencea, a spus: "Miza nu o sa fie mai mare ca atunci, pentru ca la Bucuresti s-a jucat practic locul doi. Real nu o sa ne mai trateze la fel, va fi un meci mai usor. Daca vom juca cu mai multa daruire, vom inscrie mai mult decat un gol".

×
Subiecte în articol: sport