x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apulum - Ambitia lui Alin Artimon

Apulum - Ambitia lui Alin Artimon

30 Mar 2005   •   00:00

Actualul antrenor al celor de la Apulum a fost component al Stelei la inceputul anilor ’90, motiv pentru care, duminica, tehnicianul tine neaparat sa-si incurce fosta echipa.

AMINTIRI. Artimon a "uitat" ca a jucat doi ani la Steaua
STRATEGIE. "Pot spune ca este un joc special pentru mine. Faptul ca am jucat la Steaua ma motiveaza, insa acest lucru a trecut. Pentru noi si un punct ar insemna enorm", a declarat Artimon. Acesta a mai spus ca pregateste o strategie aparte pentru meciul cu Steaua: "Da, este secretul nostru. Am discutat cu fiecare jucator in parte despre acest meci important. Noi nu avem ce pierde, avem doar de castigat. Daca Steaua s-a batut de la egal la egal cu Valencia si cu Villarreal, noua de ce ne-ar fi frica?".

PREMIERA. Pentru prima oara in acest sezon, fotbalistii de la Apulum au intrat in cantonament inca de aseara, lucru care nu se intampla pe vremea cand antrenor era Stelian Gherman sau Alexandru Pelici. "Duminica avem un meci foarte important, asa ca trebuie ca ei sa inteleaga. Sunt profesionisti, nu au existat obiectii. Jocul cu Steaua este sansa lor de a readuce suporterii la stadion, dupa startul slab din acest retur", a declarat Artimon. (Lucian Dobrater)

AU PLATIT
Disputarea meciului cu Steaua a stat sub semnul intrebarii din cauza unei datorii de 25.000 de dolari catre divizionara C Budvar Odorheiul Secuiesc. Dupa ce FRF a anuntat ca Apulum este pasibila de a pierde jocul la "masa verde", presedintele Viorel Malusel a achitat banii. Referitor la primele pentru un eventual succes in fata Stelei, antrenorul Alin Artimon a precizat: "Sa obtinem un rezultat bun, si jucatorii vor fi multumiti".

×
Subiecte în articol: sport