x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Arnold" apara poarta "haitei"

"Arnold" apara poarta "haitei"

04 Sep 2004   •   00:00

In varsta de 36 de ani, internationalul Bogdan Stelea a semnat ieri un contract pe doi ani cu fosta sa echipa Dinamo.

PAUL ANDONE

Fostul portar al nationalei a efectuat si primul antrenament cu noua sa echipa.

NATIONALA. Ofertat si in iarna de gruparea dinamovista, Stelea a revenit in Stefan cel Mare ca jucator liber. "Cu tot respectul pentru celelalte echipe care m-au ofertat, nimic nu se compara cu Dinamo. E ceva special sa revin la clubul de la care am plecat acum 13 ani. Ma mai gandesc la nationala, dar esential este sa am prestatii bune", a spus Stelea.

RISC. Intrebat daca nu si-a asumat un risc, la fel ca Gica Popescu, Stelea a declarat: "Nu are rost sa vorbim despre ce a fost, mai ales despre situatia lui Popescu. Sunt constient ca de la mine se asteapta foarte mult. Daca nu voi avea evolutii bune, e normal ca suporterii sa se supere pe mine. Munteanu si Gaev sunt doi portari buni". Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a explicat motivul pentru care a fost adus "Arnold": "Il cunosc bine pe Stelica. La Dinamo s-a lansat, iar eu vreau ca el sa se retraga in glorie tot aici. Doresc concurenta in poarta".

MIHALCEA SE PREZINTA MARTI

Desi s-a vorbit pana in ultima clipa despre un imprumut la divizionara B italiana Modena, Adrian Mihalcea va reveni si el la Dinamo. "In proportie de 90 la suta, transferul lui este rezolvat, iar marti se va prezenta la antrenamente. In plus, Danciulescu poate pleca la iarna, asa ca trebuie sa fim acoperiti", a declarat directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea. Mihalcea va sosi ca jucator liber, fiind imprumutat de Genoa la Verona. "Grifonul" nu si-a achitat obligatiile fata de atacant, astfel ca acesta nu va intampina probleme legate de transfer.

NETOIU REVINE IN BANIE

Vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu sustine ca va reveni la "U" Craiova. "In sase luni voi veni sa investesc din nou la Craiova, alaturi de alti doi oameni cu potenta financiara. Stiu ca suporterii nu ma vor dori, dar ii asigur de pe acum ca nu se va repeta ceea ce s-a intamplat in urma cu doi-trei ani. Am de gand sa fac din Craiova o echipa europeana. Daca voi nu-l vreti pe Rednic, el va ramane in continuare antrenorul Universitatii si o sa va demonstrez ca este unul dintre cei mai buni antrenori pe care ii are Romania", a spus Netoiu.

×
Subiecte în articol: sport