x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo” vrea să cumpere clubul Dinamo pe un leu

Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo” vrea să cumpere clubul Dinamo pe un leu

18 Apr 2020   •   13:30
Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo” vrea să cumpere clubul Dinamo pe un leu

Asociaţia „Dinamovişti pentru Dinamo” a anunţat că vrea să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al clubului Dinamo. Asociația e dispusă să plătească suma de 1 leu.

Reprezentanţii asociaţiei „Dinamovişti pentru Dinamo” doresc să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al clubului Dinamo Bucureşti în schimbul sumei de 1 leu.

Chiar Ionuţ Negoiţă a solicitat această sumă pentru pachetul majoritar de acţiuni al clubului.

„Domnule Ionuţ Negoiţă, Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi aşa cum ai promis! Nu putem trăi la nesfârşit cu faţa la trecut şa i cu spatele la viitor. În aceste vremuri grele din viaţa lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparţine, să ne luăm Dinamo înapoi! Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani şi ani la rând, care şi-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric”, a fost o parte din scrisoarea celor de la asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo”.

Bazele asociaţiei ”Dinamovişti pentru Dinamo” au fost pune în 2018, iar printre membrii fondatori se numără Cornel Dinu, Răzvan Oprea, Emil Udeanu, Stefan Demci, Bogdan Pancu, Adrian Lungu, Cosmin Csender, Robert Bălăceanu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: dinamo asociatie