x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Au petrecut la Marriott

Au petrecut la Marriott

15 Sep 2004   •   00:00

Inainte cu o zi de a fi primiti la Cotroceni, componentii delegatiei Romaniei prezenti la Jocurile Olimpice au participat luni la o receptie organizata in cinstea lor la Hotelul Marriott. Pe un ecran, participantii au vizionat imagini din cadrul concursurilor in care au fost medaliati sportivii.

RETRAGERE. Presedintele COR, Ion Tiriac, a declarat ca a sosit momentul retragerii: "Sportul romanesc nu poate progresa decat cu idei si oameni noi. Mie mi-a venit randul sa ma retrag. Sa preia cei tineri si sa mearga mai departe. Este logic si normal, si ma refer nu numai la COR, ci si la multe alte federatii". La randul sau, Octavian Morariu, inca presedinte al ANS si principalul vizat de a-l inlocui pe Tiriac, a precizat: "Trebuie sa ma gandesc bine inainte de a lua o decizie in privinta candidaturii mele la conducerea COR. Rezultatele obtinute la JO reprezinta in primul rand meritul sportivilor, si apoi al meu si al celorlalti".

MODESTIE. Canotoarea Elisabeta Lipa a fost vedeta serii. "Dupa JO am devenit persoana publica. Primesc scrisori de felicitare, nominalizari la diferite premii si invitatii la diferite evenimente. Dar eu nu doresc sa fiu vedeta, pentru mine cel mai important lucru in acest moment este sa fiu mama."

×
Subiecte în articol: sport