x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bădoi, deja transferat

Bădoi, deja transferat

13 Dec 2007   •   00:00
Bădoi, deja transferat

Chiar dacă Marian Iancu a spus marţi că nu a discutat deocamdată cu oficialii Stelei pe marginea transferului la gruparea de pe Bega a mijlocaşului Valentin Bădoi, potrivit TVR 1, ex-rapidistul este deja jucătorul lui Poli.

POLI TIMIŞOARA


Chiar dacă Marian Iancu a spus marţi că nu a discutat deocamdată cu oficialii Stelei pe marginea transferului la gruparea de pe Bega a mijlocaşului Valentin Bădoi, potrivit TVR 1, ex-rapidistul este deja jucătorul lui Poli. Postul public a avansat şi suma de transfer pentru care s-a bătut palma: 400.000 de euro. Inţelegerea, mai precizează sursa amintită, s-a parafat incă de acum o lună şi jumătate.

Â

REACŢII. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a negat insă ieri, in stilul său caracteristic, faptul că a căzut de acord cu Marian Iancu in privinţa cedării lui Bădoi la Poli. "Il dau pe Bădoi la Timişoara pentru şapte milioane de euro", a spus Becali. In cele şase luni petrecute in Ghencea, Bădoi a prins rareori prima echipă, statutul de rezervă scoţăndu-l din circuitul echipei naţionale, unde era convocat in mod constant de selecţionerul Victor Piţurcă pe vremea cănd activa la Rapid. La Poli Timişoara, mijlocaşul in vărstă de 32 de ani se va reintălni cu Gheorghe Chivorchian, nimeni altul decăt omul care l-a promovat in fotbalul mare, aducăndu-l la FCM Bacău, in urmă cu şapte ani, de la divizionara C Turris Turnu Măgurele.

PREGaTIRI. Altfel, conducerea formaţiei bănăţene incearcă să le creeze toate condiţiile jucătorilor lui Duşan Uhrin jr pentru ca aceştia să invingă duminică, in ultima partidă din 2007, pe CFR Cluj (20:30, in direct la Kanal D). Ieri, la o zi după ce Marian Iancu a anunţat că "alb-violeţii" vor evolua contra liderului la zi al clasamentului pe o primă-record de 25.000 de dolari, oficialii lui Poli au luat decizia de a micşora şi preţul tichetelor pentru derby-ul etapei a 19-a, acestea, care vor fi puse in vănzare incepănd de azi, urmănd să coste 6 lei la peluze, 10 lei la tribunele I şi a II-a şi 20 de lei la tribuna "0".

×
Subiecte în articol: sport