x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Baltoi isi ia viteza

Baltoi isi ia viteza

04 Sep 2004   •   00:00

Ca fotbalistilor le place viteza atunci cand sunt la volan este stiut de toata lumea. A dovedit-o la inceputul saptamanii Adrian Mutu. Jucatorul lui Chelsea nu a oprit la semnalele politistilor, sfarsind prin a ramane fara permis.

SORIN ANGHEL

CASCADOR. Joi seara a venit randul unui alt fotbalist sa-si etaleze calitatile de sofer. Daca in tricoul lui Dinamo nu are ocazia sa se remarce, fiind mai tot timpul rezerva, Alexandru Baltoi a iesit la rampa cu masina sa. Aflat la volanul unui VW Golf, dinamovistul a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Fapta s-a petrecut pe Soseaua Stefan cel Mare, la intersectia cu Bd. Barbu Vacarescu, la numai cativa metri de sediul Inspectoratului General al Politiei.

SCAMATOR. Un echipaj al Politiei Rutiere a sesizat imediat contraventia dinamovistului si i-a cerut sa traga pe dreapta. Din cauza vitezei, masina lui Baltoi, in care se mai aflau alti doi dinamovisti, Dorin Semeghin si Marin Vatavu, a oprit abia dupa 50 de metri. Pentru fapta sa, atacantul lui Dinamo ar fi trebuit sa ramana fara permisul de conducere, dar dupa indelungi "targuieli", jucatorul s-a intors bucuros la masina, fericit din cale afara ca nu si-a pierdut dreptul de a urca la volan. "Daca am scapat de astia inseamna ca facem show in seara asta", a concluzionat Semeghin.

×
Subiecte în articol: sport