x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport BCR OPEN ROMANIA / Pavel si Hanescu sunt in turul 2

BCR OPEN ROMANIA / Pavel si Hanescu sunt in turul 2

de Mihai Igirosanu    |    14 Sep 2005   •   00:00
BCR OPEN ROMANIA / Pavel si Hanescu sunt in turul 2

Favoritul numarul 3 al competitiei a trecut de spaniolul Martin, Hanescu l-a spulberat pe italianul Starace. In schimb, Victor Crivoi a fost invins de francezul Serra, dupa un meci dramatic, iar Razvan Sabau a fost "executat" rapid de italianul Davide Sanguinetti.

Pavel, favoritul numarul 3 al competitiei, a trecut de spaniolul Martin. De asemnea, Hanescu l-a spulberat pe italianul Starace.

Andrei Pavel s-a calificat lejer in turul doi, invingandu-l ieri, cu 6-4, 6-4, pe spaniolul Alberto Martin, intr-o partida urmarita dintr-una din loje de catre Gica Hagi si Nadia Comaneci. Constanteanul s-a incalzit mai greu, insa in cele din urma a trecut fara probleme peste muncitorul, dar mediocrul tenisman spaniol. In turul urmator, Pavel va avea tot un meci teoretic usor, probabil impotriva lui Marach, venit din calificari. Austriacul a casigat cu 6-4 primul set cu polonezul Fyrstenberg, insa meciul s-a intrerupt din cauza intunericului la 2-2 in setul doi. Dupa Pavel, pe arena centrala au intrat Victor Hanescu si italianul Potito Starace. Romanul a manifestat o forma buna de joc si s-a impus fara probleme dupa doar o ora de joc, scor 6-3, 6-2. In turul 2, Hanescu va da piept cu experimentatul Davide Sanguinetti.

RASTURNARE. Luni seara, dupa putin peste o ora de joc, Victor Crivoi conducea, surprinzator, cu 6-3 si 5-3. A avut doua mingi de meci, ambele ratate, ultima in urma unui voleu care a iesit foarte putin in afara terenului, necesitand interventia arbitrului de scaun. In cele din urma, francezul Florent Serra (nr. 74 ATP) a castigat setul secund la tie-break, pentru ca in mansa decisiva sa se impuna lejer, 6-1.

CLAR. Al doilea jucator roman, Razvan Sabau, nu a reusit nici el sa-si depaseasca statutul de outsider in fata italianului Davide Sanguinetti, unul dintre tenismenii care au impresionat placut la recent incheiatul US Open. Romanul a fost dominat clar de adversarul sau, care a parut sa nu forteze in mod deosebit. Sanguinetti a castigat, cu 6-4, 6-3, un meci care a durat o ora. "La lumina artificiala nu vad prea bine", a motivat romanul. Aseara s-a disputat meciul demonstrativ dintre Muster si Ivanisevici.

PUERTA A FACUT SPECTACOL
Favoritul numarul 1 al turneului, argentinianul Mariano Puerta, a trecut fara probleme in turul 2, dupa victoria in fata sarbului Janko Tipsarevici, scor 7-5, 6-2. Iata rezultatele inregistrate ieri la Arenele BNR: Fernando Verdasco (Spania) - Mariano Zabaleta (Argentina) 6-2, 6-4; Albert Portas (Spania) - Christophe Rochus (Belgia) 6-4, 6-1; Tomas Behrend (Germania) - Filippo Volandri (Italia) 2-6, 4-6; Luis Horna (Peru) - Guillermo Garcia Lopez (Spania) 3-6, 6-3, 2-6; Alexander Waske (Germania) - Igor Andreev (Rusia) 4-6, 6-7. Albert Montanes (Spania) - Gael monfils (Franta) 3-6, 6-1, 6-4; Ruben Ramirez Hidalgo (Spania) - Nicolas Almagro 7-6, 6-1. La dublu, Moraru si Moldovan s-au calificat in turul 2.

×
Subiecte în articol: sport turul