x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Box - Ionut Gheorghe si Iulian Zaris sunt marii absenti ai Cupei Romaniei

Box - Ionut Gheorghe si Iulian Zaris sunt marii absenti ai Cupei Romaniei

19 Feb 2007   •   00:00

Cupa Romaniei la box, prima competitie interna importanta din anul 2007,a debutat astazi la Sala "Callatis" din Mangalia, cu cantarul oficial, vizita medicala, sedinta tehnica si tragerea la sorti. La turneu si-au anuntat participarea peste 100 de boxeri din toata tara, inclusiv membrii lotului olimpic al Romaniei, antrenat de Relu Auras, aflati in cantonament la Centrul Olimpic de la Mangalia.

Editia din acest an are doi mari absenti, ambii componenti ai lotului olimpic: Ionut Gheorghe(64 kg, de la Box Club Mira Agigea) si Radu Iulian Zaris(69 Kg,SC Bacau)."Din pacate, imi lipsesc doi pugilisti de valoare: Ionut Gheorghe este racit si este in repaus pentru cateva zile, iar Radu Zaris are arcada sparta.Competitia este importanta pentru a vedea exact in ce forma se afla lotul si pentru a identifica si alti potentiali componenti pentru lotul olimpic"a declarat antrenorul coordonator, Relu Auras.

Lotul olimpic de box al Romaniei va alinia la start urmatorii sportivi: Paraschiv Constantin si Chita Alexandru(48 kg), Poczo Iulius(51 kg), Stan Iulian si Margescu Ovidiu(57 kg), Alexandru Adrian(60 kg), Lupu Traian(64kg), Gavril Ronald(75kg), Bejenaru Constantin(81kg), Cojan Razvan, Ciocan Ciprian si Dinu Mogzan(plus 91kg).

Luni dimineata a avut loc cintarul oficial, vizita medicala, sedinta tehnica si tragerea la sorti, prima gala fiind programata de la ora 16.00. De marti si pina vineri se boxeaza de la ora 17.00, iar gala finala de simbata va incepe la ora 11.00.

×
Subiecte în articol: sport