x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bratu, primul gol la Nantes

Bratu, primul gol la Nantes

24 Sep 2004   •   00:00

Atacantul "canarilor" a deschis scorul in meciul cu finalista Ligii Campionilor, AS Monaco, insa formatia din Principat a castigat cu 2-1.

DELIA GOMOESCU

Florin Bratu si Ladislau Bölöni sunt cei doi romani care au avut un cuvant de spus miercuri, in etapa a saptea din Ligue 1. Atacantul lui FC Nantes a marcat primul sau gol oficial pentru "canari", insa echipa sa a pierdut in ultimul minut, 1-2 la Monte Carlo in fata lui AS Monaco.

REVENIRE. Dupa victoria de sambata trecuta cu Istres, prima in actuala editie de campionat, FC Nantes a vrut sa dea lovitura si in meciul cu formatia din Principat. Judecand dupa ocaziile din prima repriza, printre care si una irosita chiar de Bratu, elevii lui Loic Amisse meritau sa inscrie. Lucru pe care jucatorul roman l-a reusit in minutul 45. Imediat dupa pauza, Farnerud a egalat, pentru ca in minutele de prelungire Kallon sa marcheze din penalty golul victoriei monegasce.

GHINION. La scorul de 1-1, Bratu, care a jucat tot meciul, a mai avut o mare ocazie, dar sutul sau a fost scos de pe linia portii de un fundas advers. Chiar daca pana la performantele predecesorului sau, Viorel Moldovan, mai are destul, pentru Bratu meciul de miercuri reprezinta fara indoiala un inceput favorabil pentru tanarul international, prestatia sa fiind apreciata de presa franceza.

BOLONI A BATUT MARSEILLE

Ca si in sezonul trecut, Marseille a plecat invinsa de la Rennes. Si de aceasta data "bestia neagra" a elevilor lui Jose Anigo a fost Alexander Frei, cel care in sezonul trecut marca de patru ori in poarta lui Marseille, in meciul castigat cu 4-3 de echipa lui Bölöni. Acum jucatorul elvetian a inscris un singur gol, in minutul 58, suficient insa pentru a asigura succesul lui Rennes. Formatia bretona ocupa locul 9 in clasament cu 11 puncte, 5 mai putine decat liderul Monaco. In schimb, Frei este golgeter in Ligue 1, cu 5 goluri marcate in 7 meciuri.
×
Subiecte în articol: sport