x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Buget record pentru galactici

Buget record pentru galactici

06 Sep 2004   •   00:00

Cel mai galonat club de fotbal din lume, Real Madrid, va beneficia in acest sezon de un buget record, stabilit la 300 de milioane de euro.

IONUT PADURARU

CRESTERE. Conducerea clubului din capitala Spaniei a anuntat ca suma disponibila pentru cheltuieli va fi cu aproape 30% mai mare decat in campionatul trecut, cifrata la 232 de milioane de euro. Asta dupa ce, in sezonul 2003-2004, Real Madrid a inregistrat cel mai mare profit din istoria clubului, sase milioane de euro, cei mai multi bani fiind obtinuti din vanzarea tricourilor lui David Beckham, in special in Asia.

ACHIZITII. Prosperitatea "albilor" se vede si din campania de achizitii pregatita pentru anii viitori. Astfel, conform ziarului spaniol As, Real doreste sa-i transfere pentru sezonul 2005/2006 pe Steven Gerrard si Francesco Totti. Conform sursei citate, mijlocasul lui Liverpool este dorit de gruparea madrilena dupa ce nu s-a reusit aducerea internationalului francez de la Arsenal, Patrick Vieira. De asemenea, spaniolii si-au manifestat din nou interesul pentru Francesco Totti, care mai are doar un an de contract cu AS Roma si pe care presedintele Florentino Perez doreste sa-l aiba alaturi de Zinedine Zidane.

BECKHAM

Fara indoiala, dintre fotbalistii Realului, cel mai cu dare de mana este David Beckham, care cheltuieste milioane de dolari pentru confortul familiei sale. Astfel, mijlocasul englez va cheltui peste 100.000 de lire sterline pentru a-si extinde locuinta din localitatea britanica Sawbridgeworth. Beckham si sotia sa Victoria, insarcinata in trei luni, vor ca la casa lor din Marea Britanie sa mai fie adaugat un dormitor si un spatiu de depozitare. In prezent, cei doi locuiesc intr-o vila de 3,5 milioane de lire sterline, situata in apropierea orasului Madrid.

×
Subiecte în articol: sport