x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bute: "Voi fi viclean"

Bute: "Voi fi viclean"

de Vlad Ionescu    |    15 Apr 2010   •   00:00
Bute: "Voi fi viclean"
Sursa foto: /AP/Canadian Press

Lucian Bute îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa columbianului Edison "Pantera" Miranda. Meciul va avea loc sâmbătă (duminică, la ora 5:00 în România), la Centre Bell din Montreal.

Campionul român s-a întors de câ­teva zile din Florida, unde s-a an­trenat timp de nouă săptămâni împreună cu Alejandro Berrio şi Randy Griffin. Se simte în formă maximă şi este decis să-şi adauge încă un succes la pal­ma­resul său şi aşa impresionant, care cu­prinde 25 de victorii şi nici o înfrân­gere.

"Am avut o pregătire excepţională, cea mai bună din cariera mea. Nimic nu a fost trecut cu vederea şi am încredere că-mi voi păstra centura mondială. Voi fi ex­trem de energic de la început şi până la sfâr­şit. Ştiu că Miranda începe, de obicei, în forţă, dar eu îl voi ataca de câte ori va fi necesar. Am pregătit o strategie specifică, un plan care îmi place la nebunie", a de­cla­rat Bute, care ştie şi ce tactică va adopta columbianul: "Nu are viteza mea, nici mobilitatea mea, aşa că va încerca să mă doboare pe parcursul luptei. L-am văzut boxând şi ştiu la ce să mă aştept.  Voi fi prudent când trebuie, dar şi viclean în momentul oportun. Vreau să domin lup­ta de la început până la sfârşit şi să nu fac nici o greşeală".

NU SE VEDE ÎN ŢARĂ
Fanii din România ai lui Lucian Bute nu vor putea vedea meciul, deoarece nici o televiziune nu a putut plăti drepturile de televizare, care se ridică la 150.000 de dolari. Aceştia vor trebui să se mulţu­meas­că doar cu transmisia radio, în di­rect la postul România Actualităţi, de la ora 5:00. În schimb, dincolo de Ocean, întâlnirea va fi transmisă de HBO.

×
Subiecte în articol: sport