x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Cainii" s-au intors din Elvetia

"Cainii" s-au intors din Elvetia

07 Iul 2004   •   00:00
"Cainii" s-au intors din Elvetia

Patru victorii si un rezultat de egalitate este bilantul realizat de Dinamo la finele turneului efectuat timp de doua saptamani in Elvetia. In ultimul meci, "cainii" au invins luni cu 5-2 pe Baumels, echipa din liga a doua helveta.

DANIEL STAN

CONFIRMARI. Tehnicianul "cainilor" a declarat ca nou-venitii in echipa, Liviu Ciobotariu, Baltoi, Balan, Irimia, Galamaz, Pacurar si Margaritescu au confirmat, insa mai trebuie sa-l convinga si in perioada de pregatire care a mai ramas. "S-au miscat bine, dar greul abia incepe. Eu vreau sa am un lot echilibrat valoric, chiar daca pana acum pot spune ca sunt multumit", a precizat Andone. Singurul ghinionist din lotul deplasat in Elvetia a fost Grigorie, care, dupa o accidentare in primul meci, cu FC Zurich, poate pierde meciurile cu Zilina, avand probleme cu nervul sciatic al piciorului drept.

PROGRAM. Campionii s-au intors in tara ieri-dupa amiaza si au primit doua zile libere. In week-end, intreg lotul "cainilor" a fost invitat in Delta Dunarii de unul dintre membrii CA, Bagher Karimzadeh. La inceputul saptamanii viitoare, se va intra in linie dreapta pentru pregatirea partidelor cu MSK Zilina, din cadrul turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, primul meci urmand a se disputa pe 28 iulie in Slovacia. Intre timp, conducerea "ros-albilor" a mai fixat un stagiu de pregatire centralizata, intre 12 si 18 iulie, la Poiana Brasov.

×
Subiecte în articol: sport