x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Canotaj: Premii pentru campioane

Canotaj: Premii pentru campioane

de Vlad Ionescu    |    16 Sep 2008   •   00:00

Cele nouă canotoare din România care au urcat pe podium la ultima ediţie a JO au fost premiate cu 300.000 de lei pentru performanţele obţinute la Beijing.

Cele nouă canotoare din România care au urcat pe podium la ultima ediţie a JO au fost premiate cu 300.000 de lei pentru performanţele obţinute la Beijing.

Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu, medaliate cu aur în proba de dublu rame, au primit din partea agenţiei Tempo Advertising cîte 100.000 de lei, iar componentele echipajului de 8+1, medaliat cu bronz, au fost răsplătite cu 100.000 de lei. Iniţial, Tempo anunţase că premiile vor fi de 150.000 de lei, însă preşedintele companiei, Dragoş Grigoriu, a decis dublarea sumei. Totodată, acesta a anunţat înfiinţarea Fundaţiei “Performanţă după performanţă”, care îşi propune să ajute toţi campionii României. La sfîrşitul acestei săptămîni, canotoarele noastre vor participa la CE de la Atena, unde vor încerca să cîştige singurul titlu care le lipseşte, şi anume cel european. Mai multe sportive şi-au anunţat retragerea după această competeţie, însă Georgeta Andrunache a declarat că este gata să revină la JO din 2012, dacă pînă atunci va fi construită o pistă pentru canotaj. Prezent la eveniment, Octavian Morariu, preşedintele COSR, a declarat că este dispus să doneze un teren pe care îl deţine în comuna Gruiu pentru ca această pistă să fie construită.

×
Subiecte în articol: sport