x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Caută revirimentul

Caută revirimentul

de Mihai Igirosanu    |    11 Dec 2007   •   00:00
Caută revirimentul
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Steaua dispută măine seară ultima partidă in acest sezon dezamăgitor de Liga Campionilor. In ciuda succesului de la Piatra-Neamţ, patronul Gigi Becali s-a dezlănţuit, iar atmosfera pare una tensionată.

ARSENAL - STEAUA - Victoria de la Piatra-Neamţ nu a adus liniştea


Steaua dispută măine seară ultima partidă in acest sezon dezamăgitor de Liga Campionilor. In ciuda succesului de la Piatra-Neamţ, patronul Gigi Becali s-a dezlănţuit, iar atmosfera pare una tensionată.

Delegaţia Stelei va pleca spre Londra in această dimineaţă, de la ora 10:00, şi va ateriza pe Aeroportul Lutton in jurul orei 15:00 (ora Romăniei). Roş-albaştrii se vor caza la Hotelul Marriott Regents Park, unul dintre cele mai luxoase din Marea Britaniei. Conferinţa de presă oficială a Stelei va avea loc in această seară, de la ora 20:30, pe Emirates Stadium, acolo unde echipa din Ghencea va susţine, o jumătate de oră mai tărziu, antrenamentul oficial.

AMENINŢĂRI. Nemulţumit de prestaţia echipei impotriva Ceahlăului, in partida căştigată duminică seară cu 1-0, finanţatorul roş-albaştrilor a lovit din nou in jucători. "Nici prime, nici salarii, nici un ban de sărbători! Au inceput să se imprumute la bănci, cer hărtii de la club ca să se imprumute la bănci. Inainte veneau la mine, le dădeam 100.000, 200.000, căt aveau nevoie, «că sunt tatăl vostru, am grijă de familia mea». Dar cănd il faceţi de răs pe tatăl vostru, cănd Piatra-Neamţ se joacă cu voi, la mişto, ii convine lui tata? Nici un ban, tată, duceţi-vă la bancă!" Despre jocul de la Londra, Becali a spus: "Este un meci foarte important, in care putem verifica valoarea echipei. Mai mult, am putea vinde doi jucători, mă refer la Dică şi la Goian. Un joc la sfărşitul căruia putem lua 600.000 de euro, care nu sunt chiar aşa puţini bani. Nu mi-e teamă că am putea pierde cu 0-7, ca Slavia Praga, pentru că Steaua, cănd se mobilizează, e Steaua. Nu sunt dezamăgit de parcursul din acest an din Liga Campionilor. Ii mulţumesc lui Dumnezeu că suntem şi aici, iar alţii doar se uită la televizor".

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

Arbitrează Iuri Başkakov

UEFA a anunţat ieri că meciul Arsenal - Steaua, programat măine seară, de la ora 21:45, in grupa H a Ligii Campionilor, va fi condus la centru de arbitrul rus Iuri Başkakov. Clubul londonez a comunicat că a comercializat aproape toate cele 60.000 de bilete puse in vănzare pentru meciul cu Steaua, astfel că, la ora acestuia, tribunele lui Emirates Stadium vor fi arhipline. Tichetele rămase, puţine la număr, sunt disponibile doar pentru membrii cotizanţi ai clubului, din aşa numitele categorii "Silver & Red members".

Prima săgeată spre Lăcătuş

Gigi Becali şi-a exprimat ieri şi primele avertismente şi ameninţări in direcţia antrenorului Marius Lăcătuş. "De cănd a plecat Hagi am zis că nu mă mai bag la echipă. A venit Pedrazzini, am zis că nu mă interesează. S-a tot spus că nu e bine să se bage patronul. M-am luat după analişti. Am zis că poate sunt eu nebun, dacă toată lumea zice aşa. Am lăsat, a făcut Pedrazzini, apoi l-am băgat pe Lăcătuş, emblemă, simbol. Nu m-a interesat nici cu ce echipă joacă. Nu ştiu dacă era altfel, dar am incercat şi aşa. Pănă cănd să mai las lucrurile la intămplare?", a răbufnit patronul Stelei.

×
Subiecte în articol: sport